Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Bárki kibérelheti Eddie Irvine dublini villáját az Airbnb-n



F1 Forma-1 Eddie Irvine

Eddie Irvine-tól soha nem álltak távol a merész, meglepő húzások: az északír ex-pilóta most is egy ilyen lépéssel rukkolt elő, ugyanis meghirdette dublini luxusvilláját a népszerű szállásmegosztó portálon, az Airbnb-n.

Tovább
0

Irvine a Forma-1-ről: "Picit komplikált és drága, de nem rossz!"



Régi ismerősbe botlott az F+1 Blog az Olasz Nagydíj versenynapjának délelőttjén: Eddie Irvine is a monzai paddockban cirkált, így megragadtuk az alkalmat és nekiszegeztünk néhány kérdést a szókimondó, provokatív északírnek. A korábbi pilóta a rövid interjú alatt sem hazudtolta meg önmagát, Sebastian Vettelre például csípős megjegyzést tett..

Tovább
0

Kétméteres cápával csatázott Eddie Irvine



Eddie Irvine-nal mindig történik valami: az északír playboy a Forma-1-ből már több mint egy évtizede távozott, de azóta is nagy kanállal habzsolja az életet. A minap például elárulta: egy cápával volt kénytelen megküzdeni, miközben bahamai főhadiszállása környékén úszkált.

Tovább
0

Akit Räikkönen ittasan hívogat telefonon...



Meglepő adalékkal szolgált egy interjúban a korábbi Forma-1-es pilóta, Eddie Irvine, aki elárulta: a jelenlegi mezőny rosszfiúja, Kimi Räikkönen alkalomadtán felhívja telefonon. Ez talán még nem is lenne annyira meglepő, az viszont igen, hogy az északír szerint a finn akkor ragad telefont, amikor ittas…

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek