Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Kovalainen a Super GT-ben támadhat fel



Mióta letudta a kétfutamos beugrást a Lotus istállónál 2013 végén, vajmi keveset lehetett hallani az egyszeres Forma-1-es futamgyőztes Heikki Kovalainenről. A finn egy időre eltűnt a versenypályák környékéről, ám az idei évtől újra aktivizálta magát és visszatér, igaz, a királykategóriától jó messze kapott versenyzési lehetőséget.

Tovább
0

Pilótaváltás lehet a Caterhamnél?



Bár néhány héttel ezelőtt még úgy hírlett, hogy Heikki Kovalainennek nincs esélye visszafoglalni a Caterham versenyzői ülését, a Silverstone-ból érkezett legfrissebb fejlemények szerint a finn nem adja fel és hisz abban, hogy hamarosan újra versenyezhet a zöld-sárgáknál.

Tovább
0

Exkluzív: Bianchi nem számít Ferrari-behívóra



Jules Bianchi, a Marussiánál idén debütáló Ferrari-patronált elégedett a szezonja eddigi alakulásával, maranellói behívóra azonban annak ellenére sem számít, hogy tudja: sokan Fernando Alonso 2001-es, minardis bemutatkozásához hasonlítják eddigi produkcióját. Az F+1 Blog utánanézett Heikki Kovalainen és a Caterham rapszodikus kapcsolatának is.

Tovább
3

Kovalainen Pirelli-tesztpilóta lehet



Nem kizárt, hogy a Caterhamtől pénzügyi okok miatt távozni kényszerülő, s így a Forma-1-ből is kiszoruló Heikki Kovalainennek a kizárólagos gumiszállító, a Pirelli dobhat mentőövet. Paul Hembery, az olasz gyár sportigazgatója elismerte: van esély arra, hogy az egyszeres futamgyőztes is csatlakozik a milánói vállalat tesztcsapatához.

Tovább
0

Kovalainen magát tette jégre?



Heikki Kovalainen magának köszönheti, hogy elveszítette az állását a Caterham istállónál - véli a korábbi technikai igazgató, a továbbra is a cégcsoporton belül ténykedő Mike Gascoyne. Gyaníthatóan a finn túlságosan bízott valamiben, ami végül nem jött össze, s valószínűleg azt is tudjuk, hogy mi volt az...

Tovább
0
«
12

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek