Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Már az éjjel útnak indul az F1 a Hungaroringre - fotók




Alig rajtolt el az emlékezetesre sikeredett Német Nagydíj, az F1-es csapatok azonnal nekiláttak a csomagolásnak, a gyorsaság ugyanis most minden másnál fontosabb: a száguldó cirkusznak a jövő héten már a Hungaroringen kell pompáznia.

Tovább
1

Mit hoz a hockenheimi forróság az F1-ben?




Soha a történelemben nem volt még olyan forróság Németországban, mint a Német Nagydíj csütörtöki sajtónapján: itt-ott 41 Celsius-fokot mutatott a hőmérő, amelynek higanyszála Hockenheimben is felkúszott 39-ig. Vannak, akik máris arról pusmognak, hogy éppen az időjárás lesz az, amely keresztbe tesz a sportrészleg fennállásának 125. évfordulóját ünneplő Mercedesnek, de persze nem szabad ennyire előre szaladni…

Tovább
0

Őrült módjára pakol a Forma-1, irány a Hungaroring! - fotók




Gőzerővel pakol a Forma-1-es karaván a Német Nagydíj után, hiszen a csapatok Hockenheimből azonnal a Hungaroringre tartanak, ahol a jövő hétvégén már a Magyar Nagydíjért harcolnak. A munka már a futam leintése előtt elkezdődött, igaz, az özönvízszerű esőzés miatt át kellett szervezni a szokásos munkamenetet. Fotók a helyszínről.

Tovább
0

Interjú: A Ferraritól érkezett a Sauber új technikai guruja



F1 Forma-1 Simone Resta Sauber Ferrari Hockenheim Német Nagydíj

Egyenesen a Ferraritól érkezett új technikai igazgató az olasz alakulat kiemelt partneréhez, a Sauberhez. Simone Resta két hete csatlakozott a felszállóágban lévő svájci formációhoz és első ízben a Német Nagydíj pénteki napján adott csoportos interjút a világsajtónak: az F+1 Blog is ott volt a hockenheimi eseményen, ahol a szakember igyekezett hangsúlyozni, hogy az eddiginél jóval komolyabb elvárásoknak akarnak megfelelni 2019-től.

Tovább
0

Két hírhedt háttérember is elköszönt a Forma-1-től



F1 Forma-1 Német Nagydíj Greg Baker Byron Young Hockenheim Renault
A vasárnapi Német Nagydíj után viharos gyorsasággal pakolt és távozott Hockenheimből a Forma-1, ami nem csoda: az utazó cirkusz fő- és mellékszereplői végre elvonulhattak a történelem leghosszabb idényének nyári szünetére. Az már biztos, hogy két régi harcos háttérember a pihenő után nem tér vissza a sportág vérkeringésébe.

Tovább
1
«
123

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek