Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

McLaren: Tavaly csak dumáltunk róla, idén tényleg fejlődünk




Ugyan a régi dicsőség még mindig borzalmasan távolinak tűnik, négy forduló után elmondható, hogy a McLaren-Renault 2019-es szereplése a pozitív meglepetés kategóriába sorolható. A csapat vezetése is úgy érzi, hogy a hosszas vegetálás után végre elindultak a lejtő aljáról, a pilótakettőst pedig felturbózta az idénybeli első dupla pontszerzés. Mi jöhet ezután a wokingiak számára?

Tovább
0

Háttéremberek fejlesztik a jövő évi F1-es McLarent



F1 Forma-1 McLaren Zak Brown Gil de Ferran Hungaroring James Key Toro Rosso Magyar Nagydíj
Jónevű technikai vezető nélkül manapság képtelenség sikert elérni a Forma-1-ben, fennállása mélypontján azonban a McLaren cáfolni szeretné ezt a teóriát. Az új műszaki gurura egyelőre várnia kell az évek óta köszködő alakulatnak, így abban reménykednek, hogy a háttérben dolgozó szürke eminenciások alkotnak valamirevaló autót 2019-re…

Tovább
0

Alonso kivár, de már nem sokáig



F1 Forma-1 Fernando Alonso McLaren Zak Brown Szingapúri Nagydíj
Még mindig nem lehet teljes mértékben kizárni, hogy más tervei vannak, paddock-források szerint azonban biztosra vehető, hogy Fernando Alonso marad a McLarennél 2018-ban is. Maga az érintett csupán annyit árult el a hétvégén, Szingapúrban, hogy a jövő héten a csapat bázisán tartózkodik majd, akkor kíván tárgyalni az ügyről az illetékesekkel.

Tovább
2

Aki csodát akar tenni a McLarennel: Zak Brown



F1 Forma-1 McLaren-Honda Zak Brown Monacói Nagydíj Indianapolis 500
Vannak, akik szerint a Forma-1-es turizmus legfényűzőbb formáját választotta, mások rendületlenül állítják, hogy csodatételre is képes. Zak Brown, a McLaren új főnöke kétségkívül fura fickó: a Monacói Nagydíj szombati napján az F+1 Blog lestoppolta az üzletembert, aki arra esküdött fel, hogy soha nem látott magasságokba emeli a történelmi mélyponton lévő brit versenyistállót.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek