Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Räikkönen elbúcsúztatta versenymérnökét



F1 Forma-1 Ferrari Kimi Räikkönen Dave Greenwood Carlo Santi Azerbajdzsáni Nagydíj
Elköszönt Kimi Räikkönentől és a Ferraritól a múlt hétvégi Azerbajdzsáni Nagydíjon a finn pilóta versenymérnöke, Dave Greenwood. A 2007-es világbajnok Barcelonától egy olasz mérnökkel dolgozik együtt, míg korábbi harcostársának az új állomáshelyén mindjárt egy komoly kudarccal kellett szembenéznie.

Tovább
0

Ecclestone nem tud élni F1 nélkül




Komoly üzenetértéke lehet annak, hogy a posztjáról tavaly eltávolított F1-főmogul, Bernie Ecclestone hirtelenjében újra előkerült. Tavaly csak néhányszor bukkant fel a paddockban a veterán brit üzletember, a hétvégi Azerbajdzsáni Nagydíj viszont már a második olyan forduló idén, amikor feltűnik a körforgásban. Annyi bizonyos: van célja annak, hogy Mr. E mutatja magát.

Tovább
1

Webber: Csak egy jobb autó kell és Ricciardo világbajnok lesz!



F1 Forma-1 Red Bull Daniel Ricciardo Mark Webber Azerbajdzsáni Nagydíj
Egyetlen dolog hiányzik ahhoz, hogy a vasárnapi Azerbajdzsáni Nagydíjon győztes Daniel Ricciardo világbajnok legyen: egy olyan autó, amellyel rendszeresen eséllyel pályázhat a futamok megnyerésére - vélekedett a Red Bull ászának honfitársa és elődje, Mark Webber. Az expilóta szerint megkérdőjelezhetetlen, hogy az energiaitalos menő potenciálisan alkalmas arra, hogy világbajnok legyen.

Tovább
0

Grosjean őrjöng a Haas fékproblémái miatt



F1 Forma-1 Romain Grosjean Haas F1 Team Azerbajdzsáni Nagydíj Günther Steiner Kevin Magnussen
Nem csak Sebastian Vettelnek gurult el a gyógyszere a hétvégi Azerbajdzsáni Nagydíjon, hanem a Haas versenyzőjének, Romain Grosjeannak is. Igaz, a francia pilóta nem valamelyik riválisával csörtézett össze, hanem saját munkaadójával, mégpedig egy régóta problémás - vagy legalábbis annak beállított - terület, a fékek miatt.

Tovább
1

Bottas hosszú távra tervez a Mercedesszel



F1 Forma-1 Valtteri Bottas Mercedes Azerbajdzsáni Nagydíj
A jelenleg érvényben lévő egyéves szerződés meghosszabbítása a legfontosabb cél a Mercedesnél szereplő Valtteri Bottas számára. Noha a finn eddig hozza, amit vártak tőle és bizakodó is, főnökével, Toto Wolffal egybenhangzóan azt mondja: túlságosan korai lenne arról beszélni, hogy biztosított a helye a csillagos egyletnél.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek