Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

F1-es lázba hozta a japánokat a Honda ausztriai győzelme




Meg sem született még a sportfelügyelői testület döntése a Red Bull Ringen, amely ratifikálta a Honda jelenkori első F1-es győzelmét, máris megugrottak a Japán Nagydíj jegyeladásai - tudta meg az F+1 Blog japán forrásoktól Silverstone-ban. A Red Bull és a Toro Rosso motorszállítójánál örülnek, de tudják, hogy a csodát csak kőkemény munkával lehet megismételni.

Tovább
0

Red Bull: Ez a vébé a Mercedesé, de nem adjuk fel a harcot



F1 Forma-1 Red Bull Christian Horner Max Verstappen Pierre Gasly Spanyol Nagydíj 2019
Lefutott a világbajnokság, de talán nem kell arra számítani, hogy minden futamot a domináns Mercedes nyer meg 2019-ben - jelentette ki a Red Bull Racing csapatfőnöke, Christian Horner a címvédő alakulat zsinórban ötödik kettős győzelme után, Barcelonában. A szakvezető reméli, hogy az év hátralevő részében a már most második erőnek tartott energiaitalos formáció is közelebb kerülhet az éllovashoz.

Tovább
0

Gasly küszködik a Red Bullal, a csapatfőnök védi a franciát




Aligha lehet kétséges, hogy Pierre Gasly jobb kezdésre számított új csapatánál, a Red Bullnál: a francia az első két futamon messze alulmúlta az előzetes várakozásokat, így a bírálók egyre hangosabbak és a versenyzőt máris a csapatfőnöknek, Christian Hornernek kellett védelmébe vennie. Ami biztos: egyelőre nem rezeg a léc a Toro Rossótól előléptetett pilóta alatt.

Tovább
0

Ron Dennis Honda-álma a Red Bullnál valósul meg?




Noha a Hondának a múlt hétvégi Japán Nagydíjon sem sikerült nagyot dobnia, a hazai versenyen élesben is bevetett legújabb erőforrás-változatról a paddockban már azt pusmogják, hogy ez lesz "az a kincs, amelyet Ron Dennis várt", amikor visszacsábította az F1-be a japán gyártót. Egyelőre csak az biztos, hogy a Red Bull táborában töretlen az optimizmus és a bizalom az új partnerrel kapcsolatban.

Tovább
0

Alonso kipakolt a Red Bull ajánlatairól




Komoly nyilatkozatháború zajlott a nyári szünet végén és a Belga Nagydíj hétvégéjén is Fernando Alonso és a Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner között azzal kapcsolatban, hogy megkörnyékezte-e a Red Bull ajánlattal a kétszeres világbajnokot, s ha igen, hányszor és mikor történt ilyen. A McLaren szombati sajtóértekezletén természetesen záporoztak az erre vonatkozó kérdések a sportágtól az idény végén elbúcsúzó pilóta felé.

Tovább
0
«
12345

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek