Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Berágott az F1 időjósaira a Mercedes vezére



F1 Forma-1 Toto Wolff Mercedes Christian Horner Red Bull Olasz Nagydíj Monza
Háborog a Mercedes sportigazgatója, Toto Wolff: a csillagos vezér nem valamelyik pilóta vagy az Ezüstnyilak teljesítménye miatt gőzölt be az Olasz Nagydíj után, ahol kettős sikert arattak, hanem amiatt, hogy a Forma-1 meteorológusai csapnivaló munkát végeztek…

Tovább
0

Red Bull: Nemcsak szép, gyors is lesz az RB13!



F1 Forma-1 Christian Horner Red Bull Red Bull RB13 Max Verstappen Daniel Ricciardo
Vasárnap, az utolsók között mutatkozik be a 2017-es Forma-1-es idény talán leginkább várt versenygépe, a Red Bull Racing RB13-asa. Már a csapatnál is nagy az izgalom: Christian Horner szerint az egyik legszebb energiaitalos autó érkezik, amelytől természetesen azt várják, hogy legyőzheti a Mercedest. Helmut Marko máris kijelentette, hogy Max Verstappennel és Daniel Ricciardóval is vb-harcra készülnek.

Tovább
0

Itt az első ütős karácsonyi F1-es üdvözlőlap



F1 Forma-1 Christian Horner Red Bull Max Verstappen Daniel Ricciardo
A Forma-1-ben évtizedek óta legendák övezik Bernie Ecclestone karácsonyi képeslapjait, a főmogul rendre humoros üdvözletekkel köszönti cimboráit az ünnepek közeledtével. Úgy tűnik, hogy ezen a téren konkurenciája akad, mégpedig Christian Horner személyében.

Tovább
0

Verstappen rangos trófeával hangol a Magyar Nagydíjra



F1 Forma-1 Max Verstappen Red Bull Lorenzo Bandini-trófea Toro Rosso Christian Horner
Rangos elismerést söpört be Max Verstappen: a Red Bull szemtelenül fiatal tinisztárja a következő a sorban azon pilóták között, akiket a feltörekvő tehetségek számára alapított Lorenzo Bandini-treófeával tüntettek ki. A holland versenyző vasárnap, az olaszországi Brisighellában vehette át a kitüntetést.

Tovább
0

Senkinek nem adja Verstappent a Red Bull




Kevés olyan piacképes portéka van jelenleg a Forma-1-ben, mint a csodaújonc Max Verstappen: paddock-pletykák szerint a Ferrarinál és a Mercedesnél sem tettek még le arról, hogy valamilyen előszerződést kössenek a fiatal hollanddal, éppen ezért a Red Bullnál szükségesnek érezték, hogy leadjanak egy újabb figyelmeztető lövést…

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek