Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Durván átszabták Flavio Briatore arcát



F1 Forma-1 Flavio Briatore

Flavio Briatorétól, a Benetton és a Renault egykori Forma-1-es csapatfőnökétől soha nem álltak távol a meghökkentő húzások, ám az olasz most olyat tett, amit nehéz lesz túlszárnyalni. A menedzser egy plasztikai sebész segítségével szó szerint arcot cserélt…

Tovább
0

Már idén Renault akar lenni a Lotus - interjú



Akárcsak a nyári futamok idején, a Forma-1-es paddock az Olasz Nagydíj hétvégéjén, Monzában is tele volt pletykákkal a Lotus és a Renault - állítólag - közelgő házasságával kapcsolatban. Az F+1 Blog ennek okán megsorozta kérdésekkel Federico Gastaldit, a különítményt irányító csapatfőnök-helyettest, aki beszélt a belgiumi derbit követő viszontagságos időszakról, és arról is, hogy nem könnyű meggyőzni egy olyan vállalatóriást, mint amilyen a francia autókonszern.

Tovább
0

Briatore: Kevesebb technológiát, több versengést a Forma-1-be!




Régóta nem szerves része már a Forma-1-es vérkeringésnek Flavio Briatore, ám az egykori sikergyáros menedzser szavaira mindig érdemes odafigyelni. Vasárnap a Monacói Nagydíjon az olasz újra feltűnt a paddockban, az F+1 Blog pedig meghallgatta, ahogyan kipakol a Forma-1 jelenlegi állapotát érintő aggályairól, javaslatairól, valamint védence, Fernando Alonso mostani McLaren-szerepvállalását övező felhajtásról is.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek