Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Élet az akadémián: Így neveli a jövő F1-es sztárjait a Ferrari




Sergio Perez volt az első, aki a Ferrari tehetséggondozó akadémiájáról eljutott a Forma-1-ig, jelenleg pedig Charles Leclerc az aktuális szenzáció, ám számos fiatal van a programban, akik a különféle juniorkategóriákban azért küzdenek, hogy az elődök nyomába léphessenek. Az F+1 Blog annak nézett utána, hogy milyen is az élet az akadémián, hogyan készítik fel a fiatalokat a vörösöknél.

Tovább
0

46G-vel robbant a falnak a kis Alesi



F1 Forma-1 GP3 Osztrák Nagydíj Giuliano Alesi Jean Alesi
Produkált néhány figyelemre méltó bukást a Forma-1-es mezőny is, de az Osztrák Nagydíj hétvégéjének eddigi legnagyobb zakóját egy GP3-as pilóta, Jean Alesi fia, Giuliano hozta össze. A 16 esztendős ifjonc akkorát esett, hogy az a világ bármely autóversenyzőjének becsületére vált volna: az apukától megtudtuk, hogy megdöbbent a becsapódás pillanatában.

Tovább
0

Alesi nem akar Verstappent csinálni a fiából



F1 Forma-1 Jean Alesi Giuliano Alesi Ferrari Red Bull Max Verstappen

Max Verstappennél fiatalabb korban még soha senki nem került Forma-1-es topcsapathoz, ám ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy követendő a példája - véli a korábbi Forma-1-es versenyző, a saját fiát menedzselő Jean Alesi, akivel az F+1 Blog a Spanyol Nagydíj helyszínén beszélgetett.

Tovább
0

Apa és fia egyszerre F1-es autóval a pályán



F1 Forma-1 Jean Alesi Giuliano Alesi Suzuka Ferrari Tyrrell

Nyílt napot tartott vasárnap a Forma-1-es Japán Nagydíjnak otthont adó suzukai versenypálya, amely komoly motorsport-fiesztával kényeztette a rajongókat. A ring egy olyan csemegével is kedveskedett, amit tényleg csak ritkán lehet látni: az Alesi-család révén apa és fia egyszerre körözött Forma-1-es autóval.

Tovább
0

Már Alesi 15 éves fia is a Forma-1 felé tart



Nem csak Michael Schumacher csemetéje, Mick kezdi bontogatni a szárnyait a Forma-4-es géposztályban, hanem Jean Alesi fiacskája, Giuliano is. Míg a kis Schumi a német bajnokságban, addig a kis Alesi a hazánkban is vizitáló francia mezőnyben pallérozódik majd 2015-ben.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek