Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Suzukából jelentjük: Tájfun-láz és fanatikus drukkerek




Naná, hogy minden a közelgő Hagibis tájfunról szól az F1-es Japán Nagydíj helyszínén, Suzukában, ám az F+1 számára kiderült: a világ talán leglelkesebb szurkolótáborát még ez sem zavarja túlságosan. A japánok valóban fanatikusan imádják a sportágat, a legendás pályára pedig talán akkor is kijönnének a hétvégén, ha valóban az életüket kellene kockára tenniük.

Tovább
0

Továbbra is kivonulással fenyeget a Red Bull



Suzukában is folytatódott a Red Bull motorkeringője, a kétcsapatos osztrák vállalatnak még mindig hajtáslánca 2016-ra. Ennek okán a paddockban ismét spekulálnak egy olyan vészforgatókönyvről, amely szerint előfordulhat, hogy bizonyos csapatok - talán már jövőre - három autót indítanának a Forma-1-ben: a Ferrari megmenthetné a helyzetet, de állítólag egyre inkább vonakodnak attól, hogy teljesítsék az energiaitalosok követeléseit.

Tovább
0

Lauda tart Vetteltől és a Ferraritól



Niki Lauda, a Mercedes ügyvezetői jogkörrel nem rendelkező elnöke egy pillanatig sem kételkedik a bajnokcsapatban, azonban a hétvégi Japán Nagydíj előtt egy interjúban leszögezte: a világbajnokságot nyitottnak, a Ferrarit pedig veszélyes ellenfélnek tartja. Kiváltképp úgy, hogy a vörösök zászlóvivője Sebastian Vettel, akit az osztrák legenda két szóval jellemez: agy és gyorsaság.

Tovább
0

Kell-e a Hondának Button?



Egyre több forrás kezeli tényként, hogy Fernando Alonso az évad végén távozik a Ferraritól és a McLaren motorszállítójaként jövőre visszatérő Honda közbenjárására újra csatlakozik a brit csapat kötelékéhez. Ez a lépés kihathat Jenson Button sorsának alakulására is, a brit ráadásul Suzukában elismerte: kell lennie B-tervnek a tarsolyában.

Tovább
0

A Forma-1 legmókásabb "kerékcseréje" - videó



Noha hétvégén már Abu-Dzabi következik, s legutóbb Indiában a vb-címek sorsa is végérvényesen eldőlt, egy gondolat erejéig érdemes visszakanyarodni a Japán Nagydíjhoz, előkerült ugyanis egy olyan videó, amely egy suzukai mércével is nem mindennapinak mondható szösszenetet örökített meg.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek