Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Rámozdult egy szexipari cég az F1-es ceruzaorra



Minden eddiginél komolyabb kritikát kapott az idei Forma-1-es orrkialakítások kevésbé tetszetős része. Miután a közösségi portálokon, egyéb fórumokon a rajongók obszcén jelzők garmadájával illették a ceruza-jellegű új megoldásokat, egy fehérneműket és szexuális segédeszközöket gyártó brit cég szponzorációs megállapodásra kezdett biztatni több istállót…

Tovább
0

Miért "dubajozik" teszt helyett Alonso?



Fernando Alonso kihagyta a felkészülési időszak első tesztjét Jerezben, ami több mint érdekes. A hivatalos indoklást nem mindenki fogadja el, ráadásul nagy kérdés: a Ferrari kétszeres világbajnoka mit veszít ezzel, a húzás milyen hatással lesz idei hadjáratára?

Tovább
0

Még nincs kipufogó-háború, de lehet



Akinek esetleg kétségei voltak afelől, hogy a csapatok kiemelt figyelmet fordítanak a riválisok gépeire a legelső tesztnapon, azok máris megkapták a bizonyítékot az ellenkezőjére. A Lotus már kedden, késő délután nekiment a Caterhamnek egy kipufogó-megoldás miatt, igaz, arról egyelőre korai lenne beszélni, hogy ez lesz az idei szezon első technikai jellegű tusakodása.

Tovább
0

Miért fontos az előszezon első tesztnapja?



Elkezdődött végre a tesztelés a dél-spanyolországi Jerezben, ahol a Williamst leszámítva az összes csapat az idei autójával vesz részt. Az előszezon legelső napján a hangulat mindig különleges, a munka a versenyzők és a mérnökök számára is roppant izgalmas. Mi zajlik ilyenkor tulajdonképpen, miért különösen fontos az első éles menetpróba?

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek