Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Kovalainen a Super GT-ben támadhat fel



Mióta letudta a kétfutamos beugrást a Lotus istállónál 2013 végén, vajmi keveset lehetett hallani az egyszeres Forma-1-es futamgyőztes Heikki Kovalainenről. A finn egy időre eltűnt a versenypályák környékéről, ám az idei évtől újra aktivizálta magát és visszatér, igaz, a királykategóriától jó messze kapott versenyzési lehetőséget.

Tovább
0

Kell-e zárt pilótafülke a Forma-1-es autókra?



Noha a Kimi Räikkönen balesetét követő események sodrásában nem kapott nagy figyelmet, túlzás nélkül lehet kijelenteni: a finn Ferrarijáról lerepülő kerék akár súlyos fejsérülést is okozhatott volna Max Chiltonnak, a Marussia versenyzőjének. Az incidens utóhatásaként újra felmerülhet a korábban már taglalt javaslat: nem kellene-e zártnak lennie a Forma-1-es autók pilótafülkéjének?

Tovább
1

Kobajashi felrázná és megmentené a Caterhamet



Kamui Kobajashi nemhogy ingyen vezet, de még fizet is a Caterhamnek azért, hogy a Forma-1-ben szerepelhessen, ám a Spanyol Nagydíjon az F+1 Blognak nyilatkozva meg sem próbálta leplezni, hogy mennyire csalódott azzal, amit kapott az idei évre a zöldektől. A japán azon van, hogy felrázza az együttest, amelyet a tulajdonos, Tony Fernandes a szezon rajtja előtt kivonulással fenyegetett meg.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek