Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Kivonulással fenyegeti csapatát a Caterham-tulaj



Tony Fernandes a jelek szerint megelégelte a Caterham évek óta tartó helybenjárását, ugyanis az asztalra csapott és kijelentette: amennyiben a zöld-sárga alakulat idén nem produkál érdemi előrelépést, nem kizárt, hogy pontot tesz a Forma-1-es kaland végére.

Tovább
0

Kobayashi F1-es Ferrarit tört Moszkvában - videó



Kamui Kobayashi számára faramuci kalanddá vált a Moscow City Racing elnevezésű rendezvény, amelyet a jövőre debütáló Orosz Nagydíj hírveréseként tartottak ezen a hétvégén Moszkvában. A japán a vasárnapi demonstrációs futás során lezúzott egy Forma-1-es Ferrarit.

Tovább
0

Ön kit ültetne a Force Indiába?



Közeleg a karácsony, de a jövő évi Forma-1-es mezőny legértékesebb, még szabad ülése továbbra is keresi a gazdáját. Vijay Mallya, a Force India tulajdonosa kedvező helyzetben van, szabadon válogathat a tehetséges, pénzes jelentkezők között. Az F+1 Blog arra kíváncsi, hogy Ön kit ültetne Paul di Resta mellé? Kommenteljen!

Tovább
1

Rideg valóság: pénz is kell a tehetség mellé az F1-ben



Két versenyző-bejelentéssel indult a sorsdöntő Brazil Nagydíj pénteki napja Interlagosban: a Saubernél és a Caterhamnél érthető módon örvendeznek az új szerzeményeknek, a publikum azonban a különféle közösségi oldalakon vegyes érzelmekről számolt be. Ez már csak így megy, a Forma-1-ben immáron kizárólag a pénzzel megspékelt tehetségeknek van helye.

Tovább
0

Japán fohásza Kobayashiért



Kamui Kobayashi számára a lehető legjobbkor jött össze a hőn áhított első dobogós helyezés, a Sauber japán versenyzőjének ugyanis nincs garantált helye a mezőnyben 2013-re. Pedig a nagy kár lenne, ha a szélvészgyors, bátor és roppant vidám fickó eltűnne a horizontról.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek