Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Räikkönen mégsem biztos a jövőjében?



Noha a Ferrari vezérkara a nyilvánosság előtt egyöntetűen kiáll Kimi Räikkönen mellett, a finn Interlagosban érdekes, talán kissé meghökkentő választ adott a következő évi szereplését firtató kérdésre. Lehet, hogy az északi versenyző állása mégsem annyira biztos, mint amilyennek tűnik?

Tovább
0

Alonsóék fura járgányokkal hangoltak Austinra



Akárcsak augusztus végén, Spa-Francorchamps-ban, a Ferrari Forma-1-es versenyzői Austinban, az USA Nagydíj helyszínén is mókáztak egy keveset a Shell Ec-Marathon enegiatakarékos járműkülönlegességeivel. Fernando Alonso és Kimi Räikkönen a Louisiana-i műszaki egyetem hallgatóiból verbuválódott csapat gépeit próbálta ki.

Tovább
0

David Guetta kipróbálta Räikkönen F1-es Lotusát



David Guettáról régóta tudjuk, hogy nagy Forma-1 fanatikus és a francia most arra készül, hogy rajongását az egész világgal megossza. A népszerű lemezlovas-producer készülő új klipjében egy F1-es Lotus is látható lesz, ráadásul a kocsit saját maga vezeti: a Speedweek szerint ez nem vicc, Guetta a spanyolországi Jerezben száguldozott Kimi Räikkönen 2012-es versenygépével.

Tovább
0

Räikkönen már a Ferrari volánja mögött is szundikál?



Számos legenda terjeng azzal kapcsolatban, hogy Kimi Räikkönent karrierje első Forma-1-es nagydíja előtt néhány perccel nem találták a Sauber garázsában, mert valahol épp szundikált. Múlt hétvégén, Goodwoodban hasonlóval rukkolt elő a finn, aki a jelek szerint azóta már megtanulta, hogyan kell az F1-es versenygép pilótafülkéjében durmolni.

Tovább
0

Räikkönent nem hatotta meg a kínai szponzor



Lehet, hogy a szín feketéről - újra - pirosra változott, Kimi Räikkönen azonban továbbra is a régi: a 2007-es világbajnok finn szívből gyűlöli a reklámmunkát, kiváltképp akkor, ha kamera előtt kell szerepelnie…

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek