Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

A hely, ahová érdemes volt elhozni az F1-et



Grandiózus méretekkel, a tradicionális európai helyszínekhez képest ijesztő modernséggel találja szembe magát az, akit Abu-Dzabiba, a Yas Marina versenypályára fúj a sors szele. A hétvégi összecsapás helyszíne már önmagában is megér egy misét…

Tovább
0

Räikkönen jobbkeze nem megy a Ferrarihoz?



Bár előzetesen arra lehetett számítani, hogy versenymérnöke, Mark Slade is Kimi Räikkönennel tart a Lotustól a Ferrarihoz, a legfrissebb híresztelések szerint a brit mérnök marad és az olasz csapat házon belülről választ mérnököt a finn klasszis mellé. Hivatalos megerősítés egyelőre nincs, de a 2007-es világbajnok nem kesereg.

Tovább
0

Miért nem kellett Räikkönen a Red Bullnak?



A versenypályán kívül tanúsított munkamorál az, ami miatt nem Kimi Räikkönent szerződtette a Red Bull 2014-re - jelentette ki egy interjúban az energiaitalos egylet sportigazgatója, Helmut Marko. A szakember szerint a végül kiválasztott Daniel Ricciardótól azonnali áttörésre számítanak.

Tovább
1

Hidegháború Räikkönen és a Lotus között



Ahogyan arra számítani lehetett Kimi Räikkönen ferraris szerződésének bejelentése után, mostanára szinte hidegháborússá fajult a viszony a finn pilóta és jelenlegi csapata, a Lotus között. Az enstone-i egyletnél az átigazolás tényét is csak nehézkesen hajlandóak lenyelni, az pedig végképp betette a kiskaput a többségi tulajdonos Gerard Lopeznél, hogy a 2007-es vb-első Szingapúrban a nyilvánosság elé vitte az elmaradt bér ügyét...

Tovább
2

Montezemolo újabb aranykort vár a Ferrari-reformoktól



Technikai fronton az eddigieknél jóval nagyobb kreativitást remél a Ferrarinál zajló reformoktól a fővezér, Luca di Montezemolo, aki rámutatott: kulcsfontosságú szereplőnek tartja a Lotustól visszatérő mérnökgurut, James Allisont. Elárulta a nagyfőnök azt is, hogy Stefano Domenicali csapatfőnöki státusza nincs veszélyben.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek