Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Durván leszólta a Forma-1-et egy Le Mans-i győztes



F1 Forma-1 Le Mans Earl Bamber
Ritkán szólják le annyira a Forma-1-es világbajnoki sorozatot, ahogyan a Le Mans-i 24 órás viadal tavalyi győztes egységének tagja, Earl Bamber tette azt a minap.

Tovább
0

"Le Mans és az F1? Mint a squash és a tenisz!"



Nico Hülkenberg győzelme a Le Mans-i 24 óráson felerősítette az összehasonlításokat a Forma-1 és a megbízhatósági versenyzés LMP1-es csúcsosztálya között. A közvélemény siratja a Forma-1-et, azt állítva, hogy már nem is sprint, sokkal inkább megbízhatósági verseny: az F+1 Blog egy igazi szakértőt kérdezett meg a háromszoros Le Mans-i győztes ex-F1-es pilóta Allan McNish személyében, aki ostobaságnak tartja az összehasonlítgatásokat, de elismeri, hogy közelít egymáshoz a két széria.

Tovább
0

Kibírná az F1-es autó a Le Mans-i 24 órást?



A hétvégi Le Mans-i 24 órás futam és NIco Hülkenberg győzelme kapcsán valószínűleg sokakban felmerült a kérdés, hogy mit bírna egy Forma-1-es autó ezen a megbízhatósági derbin. A szakma általában viszolyog az ilyen jellegű kérdések forszírozásától, ám a Lotus technikai igazgatója, Nick Chester volt olyan bátor, hogy kijelentette: a jelenlegi autók hajtáslánca elméletileg lehetővé tenné, hogy a Forma-1-es gépek is részt vegyenek egy 24 órás futamon.

Tovább
0

Hülkenberg élvezte az első LMP1-es kalandot



Nico Hülkenberg, a Force India Forma-1-es versenyzője élvezte első éles, LMP1-es átruccanását, amelyet a Porsche kötelékében ejtett meg a megbízhatósági-vb (WEC) múlt hétvégi 6 órás futamán, Spában. A németre még vár idén a Le Mans-i 24 órás viadal, s mint leszögezte: egyelőre nem dőlt el, hogy ott vagy a Forma-1-ben folytatja karrierjét.

Tovább
0

Csak topcsapattal jönne újra az F1-be az Audi Le Mans-i nagyágyúja



André Lotterer, az Audi háromszoros Le Mans-i győztese tavaly Spában a Caterham beugrójaként megízlelhette a Forma-1 világát. A német meggyőzően teljesített, így sokak szerint még most, harmincon felül sem lenne késő nekiveselkednie az F1-es karriernek: maga az érintett nem zárkózik el ettől, de azt sem titkolja, hogy csak egy topcsapat tudná kirángatni a négykarikások kötelékéből.

Tovább
0
«
123

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek