Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Le Mans-i volánt ér a valóságshow-győzelem



Ilyenről sem hallottunk még! A megbízhatósági-vb (WEC) LMP2-es géposztályában induló Morand Team SARD istálló egy valóságshow keretein belül választja majd ki versenyzői összeállításának egyik tagját: a produkció - amelyben 24 pilóta méri össze tudását - előbb a világhálón, majd a televízióban is látható lesz.

Tovább
0

Alonsót a Honda tiltotta el Le Mans-tól



Minden jel arra utal, hogy több volt egyszerű pletykánál az a tavalyi teória, amely szerint Fernando Alonso idén a Porsche kötelékében szeretett volna részt venni a Le Mans-i 24 órás összecsapáson. Ha minden igaz, a spanyol terveit a Honda húzta keresztbe…

Tovább
0

Újra pletykálják: 2016-tól Audi a Forma-1-ben!



Sokszor hallottunk már róla és semmi nem lett belőle, de nem kizárt, hogy most igaz: ismét olyan pletykákkal van tele a világ, amely szerint az Audi 2016-ban gyári csapattal csatlakozik a Forma-1 mezőnyéhez.

Tovább
0

Webber jobb pilótának érzi magát a Le Mans-i kiesés után



Különös kegyetlenséggel bánt el a sors Mark Webberrel és a Porschével a Le Mans-i 24 óráson: a nagy visszatérő márka 919 Hybridje az élbolyban, a győzelemért harcolva állt meg a tavaly még a Forma-1-ben hajtó pilóta alatt, aki mosollyal próbálta leplezni keserűségét. Mint az F+1 Blognak elmondta: nem is saját maga, sokkal inkább a csapat miatt érzett csalódottságot.

Tovább
2

Webber célba szeretne érni a Le Mans-i 24 óráson



Nem vár csodát a hétvégén esedékes Le Mans-i 24 órás összecsapástól a Forma-1-ből tavaly távozott Mark Webber, aki az idei évtől a prototípusok elitkategóriájának számító LMP1-es géposztályban, a nagy visszatérő Porsche színeiben versenyez. Az ausztrál szerint az a legfontosabb, hogy a 919 Hybrid típusjelű versenygép ott legyen a vasárnapi befutónál.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek