Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Alonso a legértékesebb a Forma-1-ben?



Bár a McLaren-Honda és népes rajongótábora az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon nélkülözni lesz kénytelen Fernando Alonsót, a spanyol klasszis már most bezsebelt egy elismerést: egy piaci elemzésekre szakosodott brit cég marketing-szempontok alapján készített toplistáján zsinórban másodszor is a kétszeres világbajnok a Forma-1 legértékesebb versenyzője.

Tovább
0

Tovább vív egymással Hamilton és a Mercedes



Lewis Hamilton és a Mercedes szerződésének meghosszabbítása még mindig nem történt meg, a háttérben nagy valószínűség szerint tovább tart a huzavona, ám Toto Wolff sportigazgató igyekszik bizakodó maradni: a szakember nem tart attól, hogy esetlegesen szakításra kerül sor, inkább arra számít, hogy az évadnyitóig sikerül tető alá hozni az új megállapodást.

Tovább
0

Top 25: kik a legbefolyásosabbak a Forma-1-ben?



Noha a közvélemény a mai napi úgy tartja, hogy Bernie Ecclestone a Forma-1 nagyura, nem a 84 esztendős brit üzletember a legbefolyásosabb személyiség a királykategória háza táján. A legelismertebb szigetországi szaklap idén is összeállította a nagyágyúk Top 25-ös listáját, ahol Donald MacKenzie, a CVC Capital Partners nevű befektetési társaság vezére maga mögé utasította Ecclestone-t.

Tovább
1

Hamilton tovább alkudozik a Mercedesszel



Vasárnap a szabadnapos Lewis Hamilton végre félrevonult a Mercedes vezéreivel Jerezben, néhány órával később pedig nyíltan elismerte, hogy a szerződéshosszabbításról tárgyaltak. Mindkét fél azt állítja, hogy közel a megállapodás, új kontraktus azonban még mindig nincs: a háttérben állítólag arról megy az alkudozás, hogy a csillagos egylet hajlandó-e évi 5 millió euróval megemelni a brit pilóta járandóságát.

Tovább
2

Így nyúzza a nyakizmait Rosberg



Nico Rosberg a jelek szerint nem viccelt, amikor a közelmúltban kijelentette, hogy mindössze néhány napra volt szüksége ahhoz, hogy túltegye magát az elveszített vb-harcon. A Mercedes német pilótája gőzerővel strapálja magát és felkészülésének egy apró, ám annál fontosabb elemét a rajongókkal is megosztotta.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek