Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Mostantól lesz igazi háború a Mercedes-duó csatája



Túlzás nélkül lehet kijelenteni, hogy minden Forma-1-es csapatfőnök rémálmát hozta össze a Mercedes két pilótája a Belga Nagydíjon: Lewis Hamilton és Nico Rosberg incidense nemcsak egy ajándékgyőzelmet eredményezett a Red Bull-fenegyerek Daniel Ricciardo számára, de nagy valószínűség szerint végérvényesen megváltoztatta a csapaton belüli viszonyokat.

Tovább
0

Nem tart Hamilton elvesztésétől a Mercedes



Nem tartanak a Mercedesnél attól, hogy a bajnoki csata hevében annyira megromlik a viszony Lewis Hamiltonnal, hogy a brit esetleg átpártol egy másik csapathoz - jelentette ki Toto Wolff, a csillagos egylet sportigazgatója a Belga Nagydíj időmérő edzését követő sajtóértekezletén. Az osztrák szakember szerint a domináns különítmény sokat tanult a hungaroringi belviszályból, azt ugyanakkor nem tudja garantálni, hogy a mogyoródi volt az utolsó necces szituáció az idei szezonban.

Tovább
0

Nem számítottak a féklutrira a Mercedesnél



Ha a papírformán múlna, már régesrég a 2015-ös szezonra kellene összpontosítanunk, mert az idei évad Mercedes-dominanciája már az izgalomfaktor legutolsó csíráját is kiirtotta volna. Szerencsére azonban a sors nem hagy cserben bennünket és mindig történik valami, amelynek köszönhetően legalább a csillagos egylet házon belüli harca kínál fordulatokat és izgulnivalót.

Tovább
0

Häkkinen nem mer fogadni a Hamilton-Rosberg csatára



Lehetetlen megmondani, hogy a Mercedes házi versenyfutását melyik pilóta nyerheti, ám a Monacói Nagydíj esetleges megnyerésével egyikük lélektanilag is hatalmas lépést tehet a bajnoki győzelem felé - mondta az F+1 Blognak a korábbi kétszeres vb-első, Mika Häkkinen, aki elárulta azt is: véleménye szerint a halk a Forma-1 egyfajta befektetés a jövőbe.

Tovább
0

Prost évek óta számított az idei Mercedes-dominanciára



Noha jelen pillanatban minden jel arra utal, hogy Nico Rosbergnek nem sok sansza van Lewis Hamilton ellen, a Mercedes-páros vb-csatája egészen az évad végéig eltarthat - véli a korábbi négyszeres vb-első, Alain Prost. Monacói sajtóértekezletén a Renault márkanagyköveteként is tevékenykedő egykori klasszis rámutatott: már évekkel ezelőtt figyelmeztette a francia gyártót, hogy a Mercedes rövidesen elsöprő fölénybe kerül.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek