Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Nem az élmenők a sztárok Spában



Spa-Francorchamps varázsa természetesen semmit nem változott tavaly óta, ám a szokatlanul hűvös, kis túlzással már-már kora télies reggeli időjárás még a sokat tapasztalt Forma-1-es siserehadat is meglepte. Bár idősebb helybéliek szerint volt már hidegebb is, a 4-5 Celsius-fok nem feltétlenül hozta meg a nyári szabadság után éppen csak éledező versenyzők, mérnökök és egyéb paddock-személyiségek munkakedvét.

Tovább
0

Kell-e zárt pilótafülke a Forma-1-es autókra?



Noha a Kimi Räikkönen balesetét követő események sodrásában nem kapott nagy figyelmet, túlzás nélkül lehet kijelenteni: a finn Ferrarijáról lerepülő kerék akár súlyos fejsérülést is okozhatott volna Max Chiltonnak, a Marussia versenyzőjének. Az incidens utóhatásaként újra felmerülhet a korábban már taglalt javaslat: nem kellene-e zártnak lennie a Forma-1-es autók pilótafülkéjének?

Tovább
1

Webber nagyfőnöki segítséggel marad a Red Bullnál?



Újabb spekuláció látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy Mark Webbernek talán mégsem kell lemondania a Red Bull-volánról az idei évad végén: egy német lap szerint az energiaital-konszern tulajdonosa, Dietrich Mateschitz személyesen ajánlotta fel a szerződéshosszabbítás lehetőségét az ausztrálnak. Ha ez igaz, és Webber elfogadja azt, Kimi Räikkönen a Lotusnál ragadhat egy újabb szezonra…

Tovább
0

Akikre kék zászló vár: új arcok az F1 hátsó régiójában?



2013-ban újra lehet holland versenyző a Forma-1-ben: az F+1 Blog értesülései szerint jó esély van rá, hogy a tesztpilótát, Giedo van der Gardét versenyzővé lépteti elő a Caterham istálló. A sereghajtók mezőnyében egyébként is komoly átalakulásra van kilátás, jövőre várhatóan több újoncnak is lengetik majd a kék zászlót.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek