Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Haug rakta le a Mercedes F1-es sikereinek alapjait



Norbert Haugnak, a Mercedes 2012 végén menesztett sportigazgatójának elévülhetetlen érdemei vannak a Forma-1-es alakulat idei sikereiben - véli a csillagos márka DTM-különítményének két F1-es kötődésű versenyzője, Gary Paffett és Paul Di Resta, akik nagyra értékelik a korábbi szakvezető munkásságát.

Tovább
0

Rájár a rúd a Di Resta-Franchitti klánra



A baj mindig csőstül jön! Így tartja a régi mondás, amely vasárnap óta igaz a Di Resta-Franchitti skót versenyzőklánra is. Paul Di Resta a koreai betlivel valószínűleg újabb szöget vert Forma-1-es karrierjének képzeletbeli koporsójába, míg unokatestvére, Dario Franchitti olyan nagyot esett az Indycar houstoni futamán, hogy sokak szerint nem lesz mersze a folytatáshoz.

Tovább
0

Räikkönen-Ferrari szerződésről pusmognak Monzában



Erősödnek a pletykák, amelyek szerint Kimi Räikkönen 2014-ben újra a Ferrari kötelékébe tartozhat. Mivel a Mark Webber év végi távozásával felszabaduló Red Bull-volán sorsa eldőlt, a maranellói csapat jelenti a legfőbb alternatívát a finn számára: a monzai paddockban már megállapodásról szólnak a spekulációk, a korábbi vb-első azonban titkolózik.

Tovább
0

Webber nagyfőnöki segítséggel marad a Red Bullnál?



Újabb spekuláció látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy Mark Webbernek talán mégsem kell lemondania a Red Bull-volánról az idei évad végén: egy német lap szerint az energiaital-konszern tulajdonosa, Dietrich Mateschitz személyesen ajánlotta fel a szerződéshosszabbítás lehetőségét az ausztrálnak. Ha ez igaz, és Webber elfogadja azt, Kimi Räikkönen a Lotusnál ragadhat egy újabb szezonra…

Tovább
0

Meddig tarthat a Force India lendülete?



Nem volt túlságosan jó érzés Paul Di Restának lenni az utóbbi időszakban, azonban a Szahírban elért 4. helyezés visszaadta a korábbi DTM-bajnok önbizalmát. A skót hisz abban, hogy hamarosan bepótolhatja a mulasztást, arról azonban nincs meggyőződve, hogy a Force India képes lesz tartósan megőrizni az első néhány futamon nyújtott jó formát.

Tovább
0
«
12

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek