McLaren: Nem sima ügyfelek leszünk a Renault-táborban

F1 Forma-1 McLaren McLaren-Honda Renault Szingapúri Nagydíj Eric Boullier Fernando Alonso
Noha a McLaren a csapat saját kalkulációi szerint máris kéthetes csúszásban van a 2018-as versenyautóval kapcsolatos tennivalókkal, nagy reményeket fűznek a Renault-val kötött szövetséghez. Eric Boullier, a wokingiak versenyigazgatója elismeri, hogy a "gyári" státusz feladása nem egyszerű, ugyanakkor a szakember leszögezte: olyan feltételeket alkudtak ki a franciáknál, amelyek értelmében a patinás egylet több lesz egyszerű ügyfélnél.

0 Tovább

Alonso kivár, de már nem sokáig

F1 Forma-1 Fernando Alonso McLaren Zak Brown Szingapúri Nagydíj
Még mindig nem lehet teljes mértékben kizárni, hogy más tervei vannak, paddock-források szerint azonban biztosra vehető, hogy Fernando Alonso marad a McLarennél 2018-ban is. Maga az érintett csupán annyit árult el a hétvégén, Szingapúrban, hogy a jövő héten a csapat bázisán tartózkodik majd, akkor kíván tárgyalni az ügyről az illetékesekkel.

2 Tovább

Szingapúr a hely!

F1 Forma-1 Szingapúri Nagydíj
Hogy milyen Szingapúr? Mintha Monte Carlót és Dubajt jól összemixelnénk, viszont az F+1 Blog helyszíni tapasztalatai szerint nem feltétlenül van alapja annak a legendának, hogy az időjárás elviselhetetlen a délkelet-ázsiai városállamban. Ami fix: a Forma-1-es bejelentések áradat elkezdődött, ami remélhetőleg némiképp elcsitítja a pletykagyárat is.

0 Tovább

Hülkenberg a legcikibb F1-es rekord elől menekül Szingapúrban

F1 Forma-1 Nico Hülkenberg Jolyon Palmer Renault Szingapúri Nagydíj
Nem csak a vb-címért viaskodó felek számára lesz különösen fontos a hétvégén esedékes Szingapúri Nagydíj, hanem a Renault kötelékében szereplő Nico Hülkenberg számára is. A németnek valami nagyon nagyot kellene villantania ahhoz a délkelet-ázsiai városállam villanyfényes utcáin, hogy ne az övé legyen a Forma-1 talán legcikibb rekordja…

0 Tovább

Ricciardo és a cipőből nyakalt pezsgő rejtelmei

F1 Forma-1 Red Bull Daniel Ricciardo Szingapúri Nagydíj
Daniel Ricciardo, a Red Bull pilótája a Forma-1 történetének egyik legelvetemültebb pódiumos ünneplését vezette be idén azzal, hogy pezsgőt stukkolt a futamon használt versenycipőjéből. Az ausztrál a Szingapúri Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatóján beszélt arról, hogy mi inspirálta a furcsa mókát, és azt is elárulta, hogy mikor láthatunk ilyet tőle legközelebb.

0 Tovább
«
1234

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek