Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Most már tényleg jönnie kell az Audinak az F1-be



Mást sem csinálnak a Volkswagen-konszern munkatársai az utóbbi napokban, csak cáfolják a pletykadömpinget, amely szerint az Audi a Red Bull révén csatlakozik a Forma-1 mezőnyéhez. Pedig a nagy dolgokat kiszivárogtató Eddie Jordan után már az egyik legtekintélyesebb német autóipari szaklap is tényként közli, hogy a négykarikás gyártó 2018-ban érkezik a királykategóriába…

Tovább
0

Rosberg egyetlen sansza: mielőbb lelépni a Mercedestől?




Keményen beszólt Nico Rosbergnek a Red Bull sportszakmai tanácsadója, Dr. Helmut Marko, aki egész egyszerűen annyit javasol a Mercedes versenyzőjének, hogy mielőbb távozzon Lewis Hamilton mellől. Az osztrák szakember javaslatával mások is egyetértenek: például honfitársa, Gerhard Berger, aki úgy véli, hogy a németnek hasonló cipő jutott, mint annak idején neki a háromszoros vb-első Ayrton Senna mellett.

Tovább
1

Kvjat lendületbe hozná a Red Bull szekerét




Danyiil Kvjat a jelek szerint nagy formában van a Szingapúri Nagydíjon, ráadásul nem is titkolja, hogy egyre jobban érzi magát a bőrében. Az orosz pilóta a javuló forma ellenére sem rugaszkodik el a valóságtól, nem tart a Red Bull esetleges kivonulását forszírozó pletykáktól és reményei szerint egy napon a világbajnoki címért küzdhet majd: azt is elárulta, hogy a titulusért kivel harcolna meg a legszívesebben…

Tovább
0

Vandoorne a fő esélyes Button helyére




A szingapúri paddockban terjengő pletykák egyre inkább azt valószínűsítik, hogy a McLarennél változik a pilótafelállás 2016-ra és Jenson Buttont a wokingi különítmény saját nevelésű tehetsége, Stoffel Vandoorne váltja fel. A belga máris kijelentette: nem tartana attól, hogy Fernando Alonso társaként kellene bizonyítania.

Tovább
3

Kiteszi Merhit a Manor a Japán Nagydíjtól?




Pilótacserét jósol a Marca című spanyol sportnapilap: a lap információi szerint a Manor istálló a Szingapúri Nagydíj pénteki első szabadedzésén parkolópályára teszi Roberto Merhit, hogy lehetőséget biztosítsanak Alexander Rossinak, aki a Japán Nagydíjtól már a teljes hétvégére felválthatja a castellóni versenyzőt.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek