Október 28-án ünnepli 85. születésnapját Bernie Ecclestone: a Forma-1-es főmogul a nevezetes napot az Amerikai és a Mexikói Nagydíj miatt otthonától távol tölti majd, ezért a családja már most szombaton nagy bulit csapott a tiszteletére. Két lánya, Petra és Tamara megadták a módját édesapjuk ünneplésének…

 

Ecclestone általában a svájci síparadicsomban, Gstaadban tartja születésnapi partiját a család fényűző luxusfaházában. Erre most nem lesz lehetősége, ám a meglepetésbulin Petra és Tamara mindent megtett annak érdekében, hogy az üzletember ott, a szokásos helyszínen érezze magát.

A partit Tamara 70 millió fontot kóstáló, 57 szobás kensingtoni álomotthonában tartották, ám a kastélyt az eseményre átalakították, mégpedig úgy, hogy a gstaadi családi fészek mása legyen.


Nem tudni, hogy a lányok mennyit fizettek azért, hogy a kastélyhoz a buli kedvéért hozzáépített, a 23 millió fontot érő svájci lak mása elkészülhessen, de annyi bizonyos, hogy a részletekre nagy figyelmet fordítottak: belül vadásztrófeák és prémek díszítették az épületet, amelynek udvarát fenyőfákkal és műhóval terítették be.

A szülinapi tortát – amelyet személyesen vágott fel - 85 gyertya helyett a Forma-1-es főgururól készített potrék díszítették.