Hétfő óta hazánkban turnézik a Lotus Forma-1-es versenygépe: a Burn energiaital népszerűsítő rendezvénysorozat keretein belül a rajongók nem csak az autót csodálhatják meg, hanem belépőket is nyerhetnek a jövő hétvégén esedékes Magyar Nagydíjra, átélhetik a verseny izgalmait egy F1-es számítógépes játékon és néhány helyszínen további programokkal is találkozhatnak.

„A Burn energiaital az idei évtől aktív szereplője a Formula 1 sorozatnak a Lotus csapat és ezáltal a legendás Kimi Räikkönen oldalán, aki jelenleg a harmadik helyen áll a bajnokságban. A finn világbajnok versenyző az energiaital márka egyéb aktivitásaiban is részt vesz. Együtt dolgozott DJ Aviciivel egy Forma-1 ihlette zeneszám megalkotásán, legközelebb pedig a Burn Yard Live Budapest eseményen tűnik majd fel 2013. július 26-án” – áll a Burn közleményében.

A Burn Paddock néven futó turné minden állomásán két F1-es játékban vehetnek részt a látogatók, amelyekkel jegyeket nyerhetnek az idei Formula 1 Magyar Nagydíjra. Az egyik egy kérdőiv, ahol a jó választ tippelők között páros belépőt sorsolnak ki, a másik pedig egy F1 számítógépes játék, amelyben a reflexekre lesz szükség, ugyanis itt az kapja meg a páros Forma-1 belépőjegyet, aki a legjobb időt futja a héten.

A Burn Paddock július 15-én a budapesti Aréna Plázában, a mai napon pedig Kecskeméten, a Kossuth téren vendégszerepel, egészen 21 óráig.

A további menetrend:

2013. július 18. Debrecen, Fórum, 13-21 óráig
2013. július 19. Budapest, Aréna Pláza, 14-22 óráig
2013. július 20. Budapest, Aréna Pláza, 11-19 óráig
2013. július 21. Siófok, Mártírok útja, parkoló, 10-18 óráig