Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Forma-1-es autók az új amerikai pályán - videók



Beindult a nagyüzem Austinban: a texasi város vadonatúj pályája, a Circuit of the Americas november 16-18-án fogadja első ízben a Forma-1 mezőnyét, s már megtartották az aszfaltcsík avató ünnepségét is. Az új helyszínen Mario Andretti és a Jerome d'Ambrosio körözhetett először.

Tovább
0

Már a BMW DTM-csapatánál a Ferraritól száműzött mérnökguru



Új otthonra lelt Chris Dyer: a Ferrari istállótól dicstelen körülmények között menesztett ausztrál szakember a BMW DTM-es alakulatához igazolt, ahol múlt hétvégén, a hockenheimi szezonzárón lépett először színre.

Tovább
0

Exkluzív: így akasztotta szögre a sisakját Coulthard



Elbúcsúzott az aktív autóversenyzéstől a korábbi Forma-1-es pilóta, David Coulthard a DTM évadzáró összecsapásán, Hockenheimben. A skót pilóta pályafutása utolsó időmérő edzését követően szó szerint szögre akasztotta a bukósisakot, az eseményen jelen volt az F+1 Blog is.

Tovább
0

Így kell kikényszeríteni egy szerződést Räikkönenből - videó



33. születésnapját ünnepli a Lotus visszatérő klasszisa, Kimi Räikkönen: a 2007-es vb-első elméletileg még az idei bajnokság esélyesei közé sorolható, így borítékolható a fekete-arany egylettel kötött szerződés meghosszabbítása, egyelőre azonban csak egy másik konraktus született meg…

Tovább
0

5 érv, amiért a Ferrarinak érdemes volt megtartani Massát



Felipe Massát az utóbbi 1-2 évben legszívesebben elűzte volna a Ferrari-drukkerek többsége a Scuderiától, ám a maranellói egylet kedden mégis megtoldotta egy újabb szezonnal a brazil pilóta szerződését. Az F+1 Blog megpróbálta összegyűjteni az öt legfontosabb érvet, amely arra ösztönözhette Luca di Montezemolo elnököt, hogy áldását adja az új kontraktusra.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek