Szórakoztató reklámfilmmel rukkolt elő a Red Bull Racing, valamint az együttes cipőiről gondoskodó Geox. A két Seb, a háromszoros világbajnok Vettel és a tesztpilóta Buemi cipőkre áhítozó nőket és férfiakat autóztatott meg egy különleges kihívás keretein belül…

A Geox egy nyereményjátékban tíz személyt sorolt ki, akik megnyerték 20 modellből álló új kollekciójukat, de a gyártó feltételhez szabta a nyeremények átvételét. Ahhoz, hogy megkapják az összes lábbelit, visítás nélkül kellett kibírniuk egy kört Vettel vagy Buemi mellett egy Infinitiben, egy vezetéstechnikai pályán: minden egyes visítás vagy hangos szó egy párral csökkentette az átvehető cipőmennyiséget.

A két pilóta természetesen mindent megtett annak érdekében, hogy a bajnokcsapat partnercége minél jobban járjon, így nem spóroltak a virtuóz mutatványokkal. Ezt főként a hölgyek sínylették meg: volt, aki mind a húsz pár cipőt elbukta, annyit visongatott, de volt olyanok is közöttük, aki – mint a videón 1:31-től látható – nem úszta meg szárazon, ám sikerült megmenekítenie 13 pár Geoxot.

Mint a kiértékelés rávilágít, a férfiak jobban bírják az efféle megpróbáltatásokat: a próbát hárman bírták ki visítás nélkül, s közöttük csak egy volt hölgy.