Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Gasly sisakrostélyát csodálja a Forma-1




Pierre Gasly, a Toro Rosso versenyzője élte át az Orosz Nagydíj legvérfagyasztóbb pillanatát, amikor egy leszakadt karbondarab a glória alatt átférkőzve a sisakrostélyának csapódott. Sérülés szerencsére nem történt, ám az eset komoly lecke, amelyből az illetékesek igyekeznek minél többet tanulni.

Tovább
2

Örülhet a McLaren: angolul tanul a Honda



Örömünnepet ülhetnek a McLarennél a Honda legújabb lépése miatt! A japán gyártó nem arra tett ígéretet a wokingi alakulatnak, hogy egyik napról a másikra versenyképessé varázsolják az évad kezdete óta botrányosan muzsikáló hajtásláncot, hanem egy másik égető problémát igyekeznek megoldani: a vállalatnál mostantól az angol a hivatalos nyelv, a közeljövőben senki nem viselhet vezető tisztséget a nyelv alapos ismerete nélkül.

Tovább
0

Nem adott ultimátumot a Hondának az elnök




Ahogyan arra számítani lehetett, a Honda-konszern fővezére, Takahiro Hachigo megjelent a hétvégén Spielbergben, az Osztrák Nagydíj helyszínén, de amit ott látott, azzal biztosan nem lehetett elégedett. Újságírókat nem engedtek a nagyfőnök közelébe, viszont sulykolták a szokásos nótát: hiába égnek versenyről versenyre, nincs nyomás az anyacég részéről és az elnök sem adott ultimátumot az ausztriai vizit során...

Tovább
0

Mégis vállalna második csapatot a Honda



Noha a Honda mostanáig mereven elzárkózott attól, hogy a jelenlegi exkluzív partner, a McLaren mellett másik Forma-1-es csapatnak is szállítson hajtásláncot, a jelek szerint a küszködve visszatérő japán gyártó kezdi meggondolni magát. Yasuhisa Arai sportigazgató immáron nyíltan elismeri, hogy nyitottak erre a lehetőségre.

Tovább
1

Időt kér a Honda főnöke



Noha a Forma-1-es évad kezdete rohamosan közeleg, a McLaren még mindig csak vergődik a sportágba visszatérő új motorszállító partnerével, a Hondával. Yasuhisa Arai, a japán márka sportprogramjának vezetője a nehéz helyzet ellenére bizakodó, ám a barcelonai gyakorlás után nyíltan kijelentette: időre van szükség ahhoz, hogy a hajtáslánc összes gyermekbetegségét orvosolni tudják.

Tovább
0
«
12

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek