Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Barcelonában már Bottast tartják Hamilton fő riválisának



Újra a szokásos, európai arcát mutatja a Forma-1 a hétvégi Spanyol Nagydíj helyszínén, a Circuit de Barcelona-Catalunyán: visszatértek a motorhome-ok, érkeznek az első komolyabb fejlesztési csomagok, csupán a paddockban forszírozott téma változott meg. Noha a Ferrari új motort vet be, mégsem erről esik a legtöbb szó: sokkal inkább arról, hogy vajon Lewis Hamiltonnak a vörösök helyett saját csapattársával, Valtteri Bottasszal kell-e vívnia a vb-címért?

Tovább
0

Már Európában a Forma-1



F1 Forma-1 Circuit de Barcelona-Catalunya Spanyol Nagydíj
Javában hangol az idény európai szakaszának nyitányára a Forma-1, az istállók már a hétvégén elkezdték belakni a Spanyol Nagydíjnak otthont adó Circuit de Barcelona-Catalunya paddockját. Az első fotók szerint néhány motorhome is áll már, idén először!

Tovább
0

Kvjat letette a mestervizsgát Barcelonában



F1 Danyiil Kvjat Barcelona Toro Rosso Red Bull

Csütörtökönként semmilyen trófeát nem osztanak a Forma-1-ben, ám ha a sajtónapon nyújtott teljesítményért járna valamilyen különdíj, a Spanyol Nagydíjon biztosan Danyiil Kvjatnak kellene odaadni azt. Az orosz tényleg megérdemelné, ugyanis mesterien kezelte le azt meghurcoltatást, amely a Red Bull döntése révén jutott neki.

Tovább
0

Már Barcelonában a Red Bull és a Haas, garázst tesztel a Mercedes



F1 Forma-1 Barcelona Silverstone Haas F1 Team Red Bull Mercedes

Noha az első hivatalos előszezonbeli tesztelés csak egy hét múlva kezdődik Barcelonában, több Forma-1-es alakulat máris megküldte az előőrsöket a helyszínre. A katalán pálya paddockjában máris áll néhány csapatkamion, a Haas például az elsők között futott be.

Tovább
0

Prost szerint a Forma-1 megéri az árát



Alain Prost, a korábbi négyszeres világbajnok, a Renault márkanagykövete az F+1 Blog kérdésére vasárnap Barcelonában nem cáfolta a pletykát, amely szerint azon mesterkedik, hogy rábírja a konszernt: ismét gyári csapattal képviseltessék magukat a Forma-1-ben. Részleteket ugyan nem árult el, de hangsúlyozta: hiába nagy a felhördülés a költségek miatt, autógyári szinten még mindig jó biznisz az Ecclestone-cirkusz.

Tovább
0
«
123

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek