Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Íme, az austini F1-es pálya 360 fokos fotón



Az már első pillantásra felfedezhető volt, hogy a vadonatúj austini Forma-1-es versenypálya egyik nevezetessége, a kilátó soha nem látott lehetőségeket rejt magában a fotósok számára, Phil Warner, egy amerikai fotós pedig azt is megmutatta, hogy milyeneket.

Tovább
0

Räikkönen tényleg épp csak beesett Austinba



Kimi Räikkönen nem viccelt: a finn klasszis az Abu-Dzabiban aratott győzelem után hosszas partihadjáratot ígért és hangsúlyozta, hogy a Lotus örülhet, ha időben odaér Austinba, az Amerikai Nagydíjra. És tényleg: a 2007-es bajnok csütörtökön szinte beesett a Circuit of the Americas paddockjába.

Tovább
0

Már Austinban a Forma-1 - fotók



Minden készen áll ahhoz, hogy a Forma-1 sok-sok sikertelen próbálkozás után a hét végén újabb kísérletet tegyen Amerika meghódítására. Az Austin közelében található vadonatúj aszfaltcsíkra, a Circuit of the Americasra már megérkeztek a csapatok felszerelései, a trófeák is elkészültek, így minden adott ahhoz, hogy a 2012-es világbajnokság végjátéka igazi vérforraló, texasi hangulatban folytatódjon a két bajnokaspiráns, Sebastian Vettel és Fernando Alonso főszereplésével.

Tovább
0

Forma-1-es autók az új amerikai pályán - videók



Beindult a nagyüzem Austinban: a texasi város vadonatúj pályája, a Circuit of the Americas november 16-18-án fogadja első ízben a Forma-1 mezőnyét, s már megtartották az aszfaltcsík avató ünnepségét is. Az új helyszínen Mario Andretti és a Jerome d'Ambrosio körözhetett először.

Tovább
0

Ilyen lesz az új amerikai Forma-1-es pálya - videó



Circuit of the Americas

Noha a Forma-1 világa a maratoni hosszúságú nyári szünet után már a Belga Nagydíjra összpontosít, vannak, akik előrébb tekintenek az időben. Egy brit újságíró-kommentátor-blogger például már az idén debüló austini versenypályát. Tanulmányozta.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek