Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Ralikrossz verdákkal csapatta Button és Coulthard




Új kalandban volt része Jenson Buttonnak és David Coulthardnak, akik szerdán a ralikrossz világában tettek egy rövid kiruccanást. A két szigetországi fenegyerek az ottani vb-futam helyszínén, Lydden Hillben vizitáltak, ahol beiktattak a programba egy rövid tesztet is.

Tovább
0

Balhé lett Indiában a Red Bull F1-es bemutatójából



Látványosra sikerült a Red Bull utcai Forma-1-es demója az indiai Hyderabadban, mégis nagy botrány kerekedett belőle. David Coulthard valószínűleg egy életre megtanulta, hogy bárhol jár, a nemzeti lobogót egy pillanatra sem szabad kiengednie a kezei közül…

Tovább
1

F1-es autó egy kazah nagyváros utcáin



Szépen lassan tényleg eljutunk odáig, hogy alig lesz olyan zegzuga a földgolyónak, ahol még nem döngetett Forma-1-es versenyautó valamilyen formában. Ez nagyban köszönhető a Red Bullnak, amely egy újabb különös helyszínre vitte el utcai roadshow-ját.

Tovább
0

Coulthard: Nehéz lenne elképzelni, hogy nem Vettel lesz a bajnok



Bár a hátralevő kilenc futamon bármi megtörténhet, nehéz elképzelni, hogy nem Sebastian Vettel nyeri az idei világbajnokságot - véli a korábbi Forma-1-es pilóta, David Coulthard. Mark Webber lehetséges utódjával kapcsolatban tanácstalan a skót, aki szíve szerint mindhárom jelöltet beültetné Vettel mellé.

Tovább
2

Így száguld F1-es autóval a Red Bull tervezőzsenije - videó



Szenzációs videót tett közzé a Red Bull istálló: a főszereplő a különítmény sikerkovács tervezőzsenije, Adrian Newey, aki Silverstone-ban kipróbálhatta a 2010-ben használt RB6-ost, valamint a szintén általa alkotott, 1990-ben használt Leyton House March CG901B-t.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek