Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Már idén Renault akar lenni a Lotus - interjú



Akárcsak a nyári futamok idején, a Forma-1-es paddock az Olasz Nagydíj hétvégéjén, Monzában is tele volt pletykákkal a Lotus és a Renault - állítólag - közelgő házasságával kapcsolatban. Az F+1 Blog ennek okán megsorozta kérdésekkel Federico Gastaldit, a különítményt irányító csapatfőnök-helyettest, aki beszélt a belgiumi derbit követő viszontagságos időszakról, és arról is, hogy nem könnyű meggyőzni egy olyan vállalatóriást, mint amilyen a francia autókonszern.

Tovább
0

Exkluzív: Cáfolja a tulajdonosváltásról szóló pletykát a Lotus főnöke



Ismét tele a nemzetközi sajtó a Lotus jövőjét firtató pletykákkal: egyes források szerint névmódosítás, mások szerint egy Renault-tranzakció révén tulajdonosváltás áll küszöbön az enstone-i alakulatnál. Ennek ellenére az F+1 Blog érdeklődésére múlt hétvégén, Monte-Carlóban a csapatfőnök-helyettes, Federico Gastaldi szemrebbenés nélkül állította: minden marad a régiben.

Tovább
1

Egyre többet vár a Mercedes-szívtől a Lotus



Nagyon úgy tűnik, hogy a Lotusnál jócskán felturbózta a várakozásokat az a teljesítmény, amelyet az E23 Hybrid produkált a felkészülési időszak eddigi szakaszában. Régi tétel, hogy a tesztek alapján nem szabad komoly következtetéseket levonni, ám Federico Gastaldi csapatfőnök-helyettes áradozik arról a döntésről, hogy a gárda Mercedes-erőforrásokra váltott a Renault-val kapcsolatos tavalyi gondok hatására.

Tovább
0

Megkérdeztük a főnököt: meddig süllyed a Lotus?



Folytatta a mélyrepülést a Lotus istálló az Olasz Nagydíj időmérő edzésén is, ahol Romain Grosjean és Pastor Maldonado egyaránt a Q1-ben búcsúzott, s legfeljebb annak örülhettek, hogy a szabadedzésekkel ellentétben ezúttal nem kaptak ki a Marussiától. Az F+1 Blog a gárdát a futamokon irányító csapatfőnök-helyettestől, Federico Gastalditól érdeklődött a dolgok hogyanjáról és mikéntjéről…

Tovább
0

Maldonadót tűri a Lotus, a Renault-t már nem annyira



Hiába tör-zúz Pastor Maldonado, a Forma-1 fekete báránya, a Lotus - érthető okokból - rendkívül elnéző a venezuleaival, a Renault-val kapcsolatban viszont szemlátomást fogy a türelem. Az F+1 Blog a Spanyol Nagydíj után Federico Gastaldi csapatfőnök-helyettest kapta el a barcelonai paddock forgatagában.

Tovább
0
«
12

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek