Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Nemcsak Alonso, Button is a terepraliba tart – de ki még?



F1 Forma-1 Jenson Button Fernando Alonso Kimi Räikkönen tereprali The Mint 400 Baja 1000
Míg Fernando Alonsóról még csak pletykálják, hogy szeretne megmerítkezni a tereprali világában, addig a 2009-es F1-es vb-első Jenson Button beelőzött: a brit már be is jelentette, hogy indul az észak-amerikai offroad versenyzés két csúcseseményén, a "The Mint 400" és a Baja 1000 elnevezésű viadalokon. Iparági pletykák szerint egyébként egy aktív F1-es versenyző is érdeklődik a tereprali iránt, nem is akárki, nem is akárhogyan…

Tovább
0

Érkezik Button önéletrajzi könyve



F1 Forma-1 Jenson Button

Új önéletrajzi könyvvel rukkol elő a Forma-1 2009-es világbajnoka, Jenson Button: a Life to the limit című kiadvány október 19-én jelenik meg Nagy-Britanniában.

Tovább
0

Így landol Button az Airbus A380-assal



F1 Forma-1 Jenson Button Airbus A380 McLaren
Mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy Jenson Button nem próbálja meg kimaxolni a nyakába szakadt szabadságot. A McLarennel továbbra is szerződésben álló, ám félig-meddig visszavonult 2009-es világbajnok már most, a téli időszakban is habzsolja az életet: néhány napja például a British Airways szimulátorában járt, ahol kipróbálta, hogy milyen vezetni az Airbus A380-as óriásgépét.

Tovább
0

Szólítsatok Doktor Buttonnak!



F1 Forma-1 Jenson Button McLaren-Honda

Jenson Button számára nem úgy alakult a végleges (vagy mégsem?) Forma-1-es búcsú, ahogyan szerette volna, de így sem zárja komoly elismerés nélkül a 2016-os évet. A brit pilótát a nagy-britanniai Bath Egyetem díszdoktori címmel tüntette ki.

Tovább
0

Megőrül Buttonért a Williams istálló



F1 Forma-1 Williams Jenson Button Claire Williams Felipe Massa Valtteri Bottas
Magasabb sebességi fokozatba kapcsolt a Williams istálló az utóbbi napokban: eddig csak óvatosan rajongták körbe a kiszemelt McLaren-pilótát, Jenson Buttont, immáron azonban hevesen udvarolnak neki és presszionálják is. Egyszerre.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek