Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Räikkönen felesége máris Lamborghiniben pózol




Nagyon úgy tűnik, hogy Kimi Räikkönen felesége, Minttu nem túlságosan lelkes amiatt, hogy férje a Ferrari mai bejelentése alapján kénytelen lesz a Sauber istállónál folytatni Forma-1-es pályafutását. A hölgy vélhetően nemtetszését igyekezett kinyilvánítani, amikor néhány órája olyan fotót posztolt az Instagramra, amelyen maga is, valamint kisfia, Robin is egy Lamborghiniben pózol…

Tovább
0

Olcsóbb F1 érdekelné a Lamborghinit



F1 Forma-1 Lamborghini Stefano Domenicali
Sok mindent vár a közvélemény a Forma-1 irányítását átvevő Liberty Mediától: nemcsak izgalmasabb, látványosabb versenyzést, hanem - egyebek mellett - azt is, hogy törekvéseiknek köszönhetően újabb szereplőkkel gyarapodik majd a mezőny. Érdeklődő biztosan lesz: ha a költségvetési limitet valóban bevezetik, talán a Lamborghini is újra felbukkanhat a királykategóriában.

Tovább
0

Eladó egy ritka Minardi-Lamborghini



Manapság szinte már megszokott, hogy a gyűjtők egy-egy, adott esetben működőképes Forma-1-es versenygépre licitálhatnak a különféle aukciókon, ezúttal viszont egy igazi ritkaságra csaphatnak le. A portéka egy V12-es Lamborghini-erőforrással hajtott 1991-es fejlesztésű, de az 1992-es szezonban is futott Minardi konstrukció, az M191-es.

Tovább
0

Így tört Lamborghinit a Red Bull agya - videó



Nem jól sült el Adrian Newey legújabb autóversenyzős kalandja múlt hétvégén, Silverstone-ban, ugyanis a Red Bull Racing főtervezője a második futamon már a felvezető körben összetörte Lamborghini Gallardo LP 570-4 Super Trofeóját.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek