Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Bottas: Mi más lehetne a célom, mint a bajnoki cím?



F1 Forma-1 Valtteri Bottas Mercedes Lewis Hamilton Mark Webber Osztrák Nagydíj
Noha Valtteri Bottast beárazta a közvélemény a Mercedes másodhegedűsének, a vasárnapi Osztrák Nagydíjon megszerzett második győzelme után a finn klasszist a paddockban egycsapásra átsorolták a vb-esélyesek közé. Maga az érintett nem tiltakozik, a csapattárs Lewis Hamilton sem, ám az F+1 Blog által megkérdezett szakértők között is vannak még olyanok, akik szerint túlzás érdemi bajnokaspirásnak titulálni az északi.

Tovább
0

Webber: Csak egy jobb autó kell és Ricciardo világbajnok lesz!



F1 Forma-1 Red Bull Daniel Ricciardo Mark Webber Azerbajdzsáni Nagydíj
Egyetlen dolog hiányzik ahhoz, hogy a vasárnapi Azerbajdzsáni Nagydíjon győztes Daniel Ricciardo világbajnok legyen: egy olyan autó, amellyel rendszeresen eséllyel pályázhat a futamok megnyerésére - vélekedett a Red Bull ászának honfitársa és elődje, Mark Webber. Az expilóta szerint megkérdőjelezhetetlen, hogy az energiaitalos menő potenciálisan alkalmas arra, hogy világbajnok legyen.

Tovább
0

Vettel semmit nem bíz a véletlenre



F1 Forma-1 Sebastian Vettel Ferrari Mark Webber Ausztrál Nagydíj Kínai Nagydíj
Sebastian Vettel pörög az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon aratott siker után: a Forma-1-es pilóták többségével ellentétben a jövő hétvégén esedékes kínai bevetés előtt visszatért Európába, ahol a csapat gyári munkatársaival együtt is ünnepelt egyet, majd bevetette magát a szimulátorba. A német semmit nem bíz a véletlenre.

Tovább
0

Kvjatnak nincs jövője a Red Bullnál?



F1 Forma-1 Danyiil Kvjat Toro Rosso Red Bull Mark Webber

Egyre többen vannak azon a véleményen a Forma-1 világában, hogy Danyiil Kvjat számára a kör bezárult a Red Bull családjában. Mark Webber is hasonlóképp foglalt állást, márpedig az ausztrálnál jobban senki nem tudja, hogy mit jelent kegyvesztettnek lenni az energiaitalosok kötelékében…

Tovább
0

Webber: élvezetesebb a WEC, mint az F1



Noha borzalmas bukással zárta a WEC-szezont, Mark Webber elégedett a megbízhatósági-vb mezőnyében töltött első idényével, melynek során főként az élvezte, hogy a csapaton belüli légkör jóval barátságosabb, mint a Forma-1-ben. Az ausztrál pilóta Nico Hülkenberg jövő évi feltűnését is annak tudja be, hogy a bajnokság jó irányba halad.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek