Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

96 millióért eladó egy RB3-as Red Bull



Forma-1-es Red Bullt kínál eladásra egy motorsporttal foglalkozó brit vállalkozás tulajdonosa: aki megteheti, most potom 250 ezer fontért, nagyjából 96 millió forintért megvásárolhatja azt az RB3-ast, amellyel Mark Webber versenyzett a 2007-es szezonban.

Tovább
0

Webber jobb pilótának érzi magát a Le Mans-i kiesés után



Különös kegyetlenséggel bánt el a sors Mark Webberrel és a Porschével a Le Mans-i 24 óráson: a nagy visszatérő márka 919 Hybridje az élbolyban, a győzelemért harcolva állt meg a tavaly még a Forma-1-ben hajtó pilóta alatt, aki mosollyal próbálta leplezni keserűségét. Mint az F+1 Blognak elmondta: nem is saját maga, sokkal inkább a csapat miatt érzett csalódottságot.

Tovább
2

Webber célba szeretne érni a Le Mans-i 24 óráson



Nem vár csodát a hétvégén esedékes Le Mans-i 24 órás összecsapástól a Forma-1-ből tavaly távozott Mark Webber, aki az idei évtől a prototípusok elitkategóriájának számító LMP1-es géposztályban, a nagy visszatérő Porsche színeiben versenyez. Az ausztrál szerint az a legfontosabb, hogy a 919 Hybrid típusjelű versenygép ott legyen a vasárnapi befutónál.

Tovább
0

Új dokumentumfilm Lauda bukásáról és az F1 biztonságáról



Vasárnap, a Cannes-i Filmfesztiválon tartják a premierjét annak az új dokumentumfilmnek, amely Niki Lauda 1976-os, súlyos következményekkel járó balesetéből kiindulva mutatja be, hogy milyen fejlesztések történtek a Forma-1-ben a biztonság frontján. Az alkotók soha nem látott felvételeket használtak és F1-es személyiségek garmadáját szólaltatták meg.

Tovább
1

Webber: Monacóra ütőképes lesz a Red Bull



Sebastian Vettel szahíri időmérő-kudarca egy újabb jele annak, hogy a Red Bull még mindig nem ott tart, ahol szeretnének, ám a csapat korábbi versenyzője, Mark Webber leszögezte: biztos benne, hogy nem kell sokat várni az energiaitalos egylet feltámadására. Az endurance-versenyzés világába távozott versenyző cserébe nem kapott jó szót, ugyanis Helmut Marko ismét odaszúrt az ausztrálnak…

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek