Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Bárki beleshet a McLaren főhadiszállásáraKedvesedik a szurkolóknak a McLaren: a különítmény beengedte főhadiszállására, a nagy-britanniai Woking közelében található Technology Centre-be a Google kameráit, így mostantól bárki betekinthet a kulisszák mögé.

Tovább
0

Egyelőre nincs Honda-láz a McLarennélBár a McLarennél nagyon várják, hogy 2015-től régi-új motorszállító partnerükkel, a Hondával dolgozhassanak, a brit csapat egyelőre a következő, utolsó Mercedes-szezonra összpontosít - tudta meg az F+1 Blog a Belga Nagydíj hétvégéjén Martin Whitmarsh-tól, a wokingi együttes szakvezetőjétől.

Tovább
0

Button védi a sokat bírált McLaren-főnökötMegszámlálhatatlanul sok bírálatot kapott az évad kezdete óta Martin Whitmarsh: a csúnya mélyrepülést produkáló McLaren csapatfőnökének alkalmasságát a hazai futam, a Brit Nagydíj előtt ismét egyre többen kérdőjelezik meg, azonban a különítmény rangidős pilótája, Jenson Button védelmébe vette a szakvezető.

Tovább
0

Mélyrepülés: mi zajlik a McLarennél?Jenson Button az idei Forma-1-es szezon félidejéhez közeledve már abban sem hisz igazán, hogy a McLarennek lehet esélye a futamgyőzelemre, ami jól árulkodik arról, hogy mennyire nehéz helyzetben van a patinás brit különítmény. Mivel többre egyelőre nem futja, a wokingi alakulat számára marad a magyarázkodás és a reménykedés…

Tovább
0

McLaren-Honda: ennek a fele sem tréfa?Toto Wolff, az új Mercedes-főguru melbourne-i kijelentése alapján szinte biztosra vehetjük, hogy a gondoltnál is nagyobb a McLaren-Honda konstelláció újbóli megjelenésének esélye. A brit csapat persze cáfol - mást nem is nagyon lehet várni…

Tovább
0
«
12

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek