Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Kapott tippeket Häkkinentől a kis Schumi




Rég volt a 2005-ös Magyar Nagydíj, amikor utoljára Schumacher állt a Hungaroring dobogóján: akkor Michael és Ralf a pódium 2. és 3. fokát foglalták el, a következő mogyoródi Schumi-pódiumra pedig egészen most vasárnapig kellett várni. Michael fia, Mick szállította, aki a DTM-betétszámként bonyolított FIA F3-as bajnokságban szerepel.

Tovább
1

Íme, Häkkinen szárnyai alatt a kis Schumi



F1 Forma-1 Mika Häkkinen Mick Schumacher Michael Schumacher Monacói Nagydíj Nazionale Piloti
Amikor Mick Schumacher megszületett, édesapja, a hétszeres világbajnok Michael még javában viaskodott legnagyobbra tartott ellenfelével, Mika Häkkinennel pályafutása harmadik bajnoki titulusáért. Azóta nagyot változott a világ: néhány fotó segítségével mutatjuk is, hogy mekkorát!

Tovább
1

Häkkinen: Bottas, mint bajnokesélyes? Miért ne!



F1 Forma-1 Mika Häkkinen Valtteri Bottas Mercedes Spanyol Nagydíj
Mika Häkkinen, a Forma-1 kétszeres világbajnoka személyesen nem volt jelen Szocsiban, amikor patronáltja, Valtteri Bottas megszerezte karrierje első győzelmét, ám a finn legenda még most, Barcelonában is ünnepli honfitársa sikerét. Noha sokan elképzelhetetlennek tartják, 1998 és 1999 világbajnoka szerint nagyon is lehetséges, hogy a Mercedes pilótája már idén bajnokesélyessé válik.

Tovább
0

Rosberg világbajnok McLarennel csapatott



F1 Forma-1 Nico Rosberg Mercedes Mika Häkkinen McLaren MP4-13
1998-ban Nico Rosberg még csak 13 éves gyermek volt, amikor édesapja, Keke menedzselésével Mika Häkkinen pályafutása első Forma-1-es világbajnoki címére hajtott az MP4-13 típusjelű, Mercedes-erőforrással hajtott McLarennel. Néhány napja Hockenheimben a pilóta maga is kipróbálhatta a versenygépet.

Tovább
0

Häkkinen világbajnokot akar fabrikálni Bottasból



Valtteri Bottast, a Williams fiatal finn tehetségét sokan és sokszor dicsérték már, s a Monacói Nagydíj hétvégéjén a korábbi kétszeres világbajnok Mika Häkkinen is újfent kimondta: arra számít, hogy honfitársát sikerült elgardírozni a Forma-1 trónjáig. A finn klasszis az F+1 Blognak hangsúlyozta: az alapanyag kiváló, és nem lehet panasz a pilóta mögött dolgozó stábra sem.

Tovább
0
«
12

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek