Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Senki nem cáfolja a Leclerc-Ferrari pletykát




Minden jel arra utal, hogy a Ferrari végre meglépi azt, amit hosszú évek óta felrónak az olasz gárdának és lehetőséget biztosítanak egy saját nevelésű pilótának, történetesen a Saubernél pallérozódó Charles Leclerc-nek. Az előléptetéssel egy tragikus családi történetbe íródna újabb fejezet, de a kérdés még mindig nyitott: vajon tényleg megkapja-e a monacói reménység Kimi Räikkönen pozícióját?

Tovább
0

Bianchi álmaiért küzd a tragikus sorsú pilóta felfedezettje



F1 Forma-1 Charles Leclerc Jules Bianchi Nicolas Todt Ferrari GP3
Érdekes jelensége a formaautós forgatagnak Charles Leclerc: évekkel ezelőtt a néhai Jules Bianchi indította útnak és a 18 esztendős pilótának minden esélye megvan arra, hogy 1994 óta az első monacói Forma-1-es pilóta legyen. Az ifjú kiválóság nem titkolja: azt szeretné megvalósítani, ami tragikus sorsú cimborájának nem sikerült.

Tovább
0

Bianchi röppályára állhat Monaco után



Csak egyvalakinek sikerült elcsábítani az újságírókat a versenyzők háborúskodása közben újabb kettős győzelmet arató Mercedes háza tájáról a Monacói Nagydíj után: Jules Bianchi, a Ferrari által patronált Marussia-versenyző, aki saját karrierje és csapata fennállásának első pontjait gyűjtötte be a hercegségben. Az F+1 Blog ott volt, amikor a francia pilóta a futam után először toppant be a kiscsapat motorhome-jába.

Tovább
0

Massa, Maldonado és a menedzserek császára



Aligha kétséges, hogy ezekben a napokban Nicolas Todt a legelfoglaltabb ember a Forma-1 világában, hiszen a fiatal francia menedzser pártfogoltjai egymás sarkát tapossák a versenyzői helyekért. Mit lehet tudni a helyzetről, s mit lehet tudni magáról az FIA-fővezérének fiacskájáról?

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek