Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Magyarázkodva és fogadkozva kezdi az idényt a Williams-főnök




Magyarázkodással kezdi a 2019-es idényt a Williams istálló, legalábbis az alakulatot irányító csapatfőnök-helyettes, az alapító csapatfőnök Sir Frank Williams lánya, Claire. Miután az egykoron szebb napokat megélt együttes tavaly történelmi mélypontra süllyedt, a szakvezető közvetlenül az idei színezet bemutatója előtt újfent kénytelen volt bizonygatni: a jelenlegi vezetés számára is fontos a csapat sorsának alakulása.

Tovább
0

Új motorhome-ja van a Williams istállónak



A Williams istállónál idén új főszponzor állt a házhoz, javul a versenyautók és a pilóták teljesítménye, így az utóbbi években sínylődő alakulat már nemcsak a belbecsre, hanem a külcsínre is igyekszik adni. Ennek jegyében a hazai versenyükre, Silverstone-ra új, a legnagyobb csapatokéval vetekedő motorhome-mal rukkoltak elő.

Tovább
1

Toto Wolff, a Williams árnyék-csapatfőnöke



Toto Wolff milliárdos ex-autóversenyző, a Williams társtulajdonosa újabb lépést tett afelé, hogy megörökölje a csapatfőnöki tisztséget Sir Frank Williamstől. Az osztrák a külső szemlélők számára eddig szürke háttérembernek tűnhetett, pedig már az idei szezon kezdete óta jóval több annál és ezt immáron az ügyvezetői kinevezéssel is megerősítette a grove-i alakulat.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek