Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Milliárdosok udvarolnak a Force India bujkáló főnökének




Noha a Force India jelenleg nem tartozik a legizgalmasabb Forma-1-es istállók közé, a gárda mégis az egyik legkomolyabb témagenerátor a Brit Nagydíj helyszínén, Silverstone-ban. Ez az egyetlen futam, ahol felbukkan az indiai igazságszolgáltatás által hajkurászott társtulajdonos-csapatfőnök, Vijay Mallya, akinek lépten-nyomon milliárdosok udvarolnak a paddockban, hogy végre adja be a derekát és adjon túl az együttesen.

Tovább
0

Még nem döntött az új csapatnévről a Force India



F1 Forma-1 Force India Vijay Mallya Subrata Roy Brit Nagydíj Sergio Perez Esteban Ocon
Már biztos, hogy a Force India istálló nevet vált, ám az új névvel kapcsolatos végleges döntés még nem született meg - jelentette ki az együttes társtulajdonos-csapatfőnöke, Vijay Mallya Silverstone-ban. A milliárdos azt is leszögezte: az "India" szót nem azért akarják eltüntetni az alakulat nevéből, mert az indiai hatóságok hajtóvadászatot folytatnak ellene...

Tovább
0

Nagy tanár a pénzhiány a Forma-1-ben is



F1 Forma-1 Force India Vijay Mallya Sergio Perez Esteban Ocon
A hatékonyság mesterei: évek óta így emlegetik a Forma-1 világában a Force India istállót, amely a topcsapatokhoz képest nevetséges büdzséje ellenére tavaly odaért a konstruktőri tabella 4. helyére, az idei szezonra pedig még nagyratörőbb tervekkel hangolnak. A titok nyitjáról a társtulajdonos-csapatfőnök, a kétes ügyleteiről is ismert Vijay Mallya beszélt a VJM10 típusjelű idei autó bemutatkozásának apropóján.

Tovább
0

Kastélya nappalijából vezérli a Force Indiát a bujkáló csapatfőnök



F1 Forma-1 Force India Vijay Mallya Sergio Perez Nico Hülkenberg Brit Nagydíj
Hogyan irányítja, koordinálja Forma-1-es istállóját egy olyan üzletember, aki ellen elfogatóparancs van érvényben? Mondjuk úgy, hogy nagy-britanniai kastélyában felhúz egy komplett parancsnoki állást. Mint a Brit Nagydíj pénteki napján kiderült: a Force India vezére, az indiai hatóságok által hajkurászott Vijay Mallya egy ideje így csinálja…

Tovább
0

Van hol meghúznia magát a Force India bújkáló főnökének



F1 Forma-1 Force India Vijay Mallya

Minden jel arra utal, hogy a Force India társtulajdonos-csapatfőnöke, Vijay Mallya még egy ideig hiányozni fog a Forma-1-es futamokról. Az indiai hatóságok bevonták az adósságai miatt hajkurászott üzletember útlevelét, aki így bújkálni kényszerül. Félteni nem kell, van neki hol meghúznia magát: a világban számos fényűző ingatlannal rendelkezik.

Tovább
0
«
12

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek