Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Haug rakta le a Mercedes F1-es sikereinek alapjait



Norbert Haugnak, a Mercedes 2012 végén menesztett sportigazgatójának elévülhetetlen érdemei vannak a Forma-1-es alakulat idei sikereiben - véli a csillagos márka DTM-különítményének két F1-es kötődésű versenyzője, Gary Paffett és Paul Di Resta, akik nagyra értékelik a korábbi szakvezető munkásságát.

Tovább
0

Szirotkin átesett az F1-es tűzkeresztségen



Túl van az első, Forma-1-es autóval teljesített métereken Szergej Szirotkin, aki 2014-ben ifjúsági rekorderként debütálhat a Sauber istállónál, ha jól alakulnak a dolgai. A nyurga ifjonc a jövő évi Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban esett át a tűzkeresztségen.

Tovább
0

Petrov célpontja a Williams?



Érdekes pilótapiaci pletykát csípett el a Hungaroring paddockjában az F+1 Blog: azt már eddig is tudtuk, hogy a Forma-1-ből kiszorult Vitalij Petrov nem tett le a visszatérésről, s immáron az is kiderült, hogy melyik csapatnál képzeli el a 2014-es szereplést.

Tovább
0

Petrov hegymászással hangol a visszatérésre



Nem tett le a Forma-1-es visszatérésről Vitalij Petrov: a Caterhamtől kiszorult orosz pilóta szakított menedzserével is, de töretlenül hisz abban, hogy jövőre újra ott lehet a mezőnyben. Emiatt más autósport-szerepvállalással nem is kacérkodik, áprilisra azonban egy nagyszabású hegymászó-projektet tervez.

Tovább
0

Petrov és a WTCC: soha ne mondd, hogy soha!



Bár a jövő egyelőre nem biztosított a Forma-1-ben, Vitalij Petrov kizárólag a száguldó cirkuszra összpontosít és legfeljebb vendégként lenne hajlandó megízlelni a túraautó-vb-t (WTCC), amellyel a nyári pletykák összefüggésbe hozták. Monzában kikérdeztük a Caterham orosz pilótáját jelenlegi helyzetéről és a WTCC-pletykáról.

Tovább
0
«
12

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek