Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Faházba költöznek a Red Bull Forma-1-es csapatai Európában




Új motorhome-mal támad az évad első európai Forma-1-es futamán, a Spanyol Nagydíjon a Red Bull: pletykákat már korábban is lehetett hallani, hogy a Red Bull Racing és a Toro Rosso új mobilpalotát kap, s ez a napokban megerősítést is nyert. Nem ők az egyetlenek: ha minden igaz, több formáció is újít ezen a fronton Barcelonától kezdve.

Tovább
0

Motorhome-forradalom indul 2019-ben a Forma-1-ben




A múlt hétvégi Olasz Nagydíjjal nemcsak Európának intett búcsút az idei évre a Forma-1 mezőnye, hanem a paddockok legfőbb látványosságának számító motorhome-oknak is. A mobilpalotákat összerámolták és a következő idényig pihentetik, néhányat viszont nyugdíjaznak: az F+1 Blog információi több csapat, például a legnagyobb komplexumot működtető Red Bull is újítani készül ezen a fronton 2019-re.

Tovább
0

Új motorhome-ja van a Williams istállónak



A Williams istállónál idén új főszponzor állt a házhoz, javul a versenyautók és a pilóták teljesítménye, így az utóbbi években sínylődő alakulat már nemcsak a belbecsre, hanem a külcsínre is igyekszik adni. Ennek jegyében a hazai versenyükre, Silverstone-ra új, a legnagyobb csapatokéval vetekedő motorhome-mal rukkoltak elő.

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek