Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Anyai felügyelettel versenyez Bahreinben a kis Schumacher




Élete talán legintenzívebb napjait éli a hétszeres F1-es világbajnok Michael Schumacher fia: Mick ezen a hétvégén debütál az F2-es bajnokságban, a jövő heti F1-es teszten pedig az Alfa Romeót és a Ferrarit is vezetheti majd. Mint kiderült, a 20 éves pilóta anyai "felügyelet" mellett szerepel Bahreinben.

Tovább
1

Räikkönent nem érdekli az örökranglista vezető pozíciója



F1 Forma-1 Kimi Räikkönen Alfa Romeo Rubens Barrichello Bahreini Nagydíj 2019
Kimi Räikkönen a jelenlegi F1-es mezőnyből a legesélyesebb arra, hogy túlszárnyalja Rubens Barrichello nagydíj-részvételi csúcsát. Ha kitölti az Alfa Romeóval kötött kétéves szerződését, átveheti a vezetést ezen az örökranglistán, ám a finn a minap kijelentette: ez a legkisebb mértékben sem foglalkoztatja.

Tovább
1

Perez mesés sorozattal üzen az F-1 topcsapatainak



F1 Forma-1 Sergio Perez Force India Bob Fernley Bahreini Nagydíj
Zsinórban 13. alkalommal végzett a pontszerzők között Sergio Perez, a Force India pilótája a Bahreini Nagydíjon. Ilyen sorozatot jelenleg senki nem fut a Forma-1 mezőnyében, a mexikói pedig bizakodik abban, hogy erre lassan felfigyelnek a jelenlegi munkaadójánál jobb csapatok is.

Tovább
0

Miért szenved Räikkönen? 



F1 Forma-1 Kimi Räikkönen Sebastian Vettel Bahreini Nagydíj Ferrari
Miután Kimi Räikkönen az idény harmadik futamán sem tudta tartani a lépést márkatársával, a szezonbeli második győzelmét arató Sebastian Vettellel, egyre nyilvánvalóbb, hogy a háttérben valami nincs rendben a Ferrari és az olasz csapat mindmáig utolsó világbajnoka között. A finn állítólag testreszabottabb autót akar, a maranellói egylet szerint viszont nincs ok az elégedetlenkedésre.

Tovább
0

Hoppá! Alonsóra hajt a Renault?



F1 Forma-1 Fernando Alonso Renault McLaren-Honda Cyril Abiteboul Bahreini Nagydíj
Egy jó bevált recepten változtatni nem szabad, de legalábbis ragaszkodni kell hozzá! Úgy tűnik, hogy a régi mondást jól ismerik a Renault Forma-1-es istállójánál is: a gárda állítólag megtette az első lépéseket annak érdekében, hogy visszacsábítsák korábbi sikergyárosukat, a McLaren-Hondánál sínylődő Fernando Alonsót.

Tovább
2

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek