Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Verstappenre már a nagyok is pályáznak?



Kedves emlék került elő Max Verstappen múltjából: minden idők legfiatalabb Forma-1-es versenyzőjéről egy olyan fotót bányászott elő az egyik tévétársaság, amelyen négyéves korában már a hétszeres vb-első Michael Schumacherrel pózol a paddockban.

Tovább
2

Force India: Perez dobogója üzenetértékű



Sergio Perez múlt vasárnapi, szahíri 3. helyezése azt üzeni, hogy kevés pénzből is lehet versenyképes teljesítményt nyújtani - véli a Force India csapatfőnöke, a roppant elégedett Vijay Mallya. Igaz, azt az indiai milliárdos is elismeri: az ígéretes produkció ellenére tervezni, jósolni nem tudnak a közeljövőre nézve.

Tovább
0

A Forma-1 legrekedtebb kérdezője és a száguldás



Valószínűleg kevés autósport- és AC/DC rajongó számított rá, hogy a legendás banda frontemberét, Brian Johnsont egy napon a Forma-1-es pódiumon látja viszont, ám az emlékezetesre sikeredett Bahreini Nagydíj után ez is bekövetkezett. Noha Sherlock, azaz Benedict Cumberbatch szepangi színrelépése óta tudjuk, hogy az F1 illetékesei idén nagy lépést tesznek a celebesítés irányába, nem túlzás kijelenteni: a 66 esztendős énekes valóban rászolgált a vasárnapi megtiszteltetésre.

Tovább
0

Amerikai és román csapat érkezhet az F1-be



Bernie Ecclestone Szahírban megerősítette, hogy két új Forma-1-es istálló kap lehetőséget a nevezésre. Az egyik biztosan Gene Haas amerikai formációja, míg a másik - noha ezt Ecclestone nem mondta ki - minden bizonnyal az utóbbi hónapokban sokat emlegetett román alakulat lesz.

Tovább
0

Hamilton beszólt a Ferrari-nagyfőnöknek



Lewis Hamilton rápirított a Ferrari-fővezér Luca di Montezemolóra: a szabálymódosításokból profitáló Mercedes brit versenyzője azon hergelte fel magát, hogy a nagy tekintélyű olasz egy házi készítésű közvéleménykutatást logobtatva már két futam után nekirontott a megreformált Forma-1-nek.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek