Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Kezd kiábrándulni az F1-ből a Red Bull fővezére?




Dietrich Mateschitz, a Red Bull ura sokat adott már a Forma-1-nek: akkor húzott be nem is egy, hanem két csapatot a sportágba, amikor Bernie Ecclestone-nak a legnagyobb szüksége volt rá, tavaly óta az Osztrák Nagydíjjal is színesíti a programot, ám a jelek szerint nagyobbik együttesének mélyrepülése miatt egyre inkább kezd kiábrándulni a cirkuszból. A Red Bull Ringen tartandó derbi előtt ennek hangot is adott az energiaital-báró…

Tovább
0

Top 25: kik a legbefolyásosabbak a Forma-1-ben?



Noha a közvélemény a mai napi úgy tartja, hogy Bernie Ecclestone a Forma-1 nagyura, nem a 84 esztendős brit üzletember a legbefolyásosabb személyiség a királykategória háza táján. A legelismertebb szigetországi szaklap idén is összeállította a nagyágyúk Top 25-ös listáját, ahol Donald MacKenzie, a CVC Capital Partners nevű befektetési társaság vezére maga mögé utasította Ecclestone-t.

Tovább
1

Ecclestone kevesebb európai futamot akar



Bernie Ecclestone az Osztrák Nagydíj közvetítése közben, a tévés világadásba bekevert kacifántos grafikával mondott köszönetet a versenynaptárba több min egy évtizedes távollét után visszatérő viadal atyjának, Dietrich Mateschitznek. Volt is miért, a Red Bull főguruja ugyanis egy olyan ékszerdobozt bocsátott a Forma-1 rendelkezésére, amely lazán modernebb, mutatósabb és jobb bármelyik európai versenyhelyszínnél.

Tovább
1

Mateschitz álomhelyszínre vitte az F1-es mezőnyt



Dietrich Mateschitztől, a Red Bull konszern nagyfőnökétől megszokhattuk már, hogy csak és kizárólag a maximummal elégedett. Szellemisége jól tükröződik a hétvégi Osztrák Nagydíj helyszínén, a Red Bull Ringen is: a stájerországi milliárdos úgy gatyába rázta a régi A1 Ringet és környékét, hogy azt túlzás nélkül lehet Európa legszebb, legmodernebb Forma-1-es versenyhelyszínének titulálni.

Tovább
0

Ausztriában B-verziós autóval támad a Red Bull?



Nagyon úgy néz ki, hogy Dietrich Mateschitz, a Red Bull vállalatbirodalom feje semmit nem akar a véletlenre bízni a közelgő Osztrák Nagydíj kapcsán. Ugyan a korona gyémántjának számító nagyobbik Forma-1-es istállója az évad eddigi részében képtelen volt labdába rúgni a Mercedes mellett, a spielbergi viadalra állítólag olyan mértékű fejlesztésekkel készülnek, hogy az autót túlzás nélkül lehet majd RB10 "B"-változatnak titulálni.

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek