Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Remény Grosjeannak: akik balhésan kezdtek az F1-ben...



A 2012-es szezonban történt incidenshalmaz és eltiltás mázsás teherként nehezedik Romain Grosjean vállaira, de történelmi példák igazolják, hogy egyelőre hiba lenne leírni a Lotus francia versenyzőjét. Több olyan versenyző is megfordult már a Forma-1-ben, akiktől pályafutásuk elején rettegtek a riválisok, később mégis nagy sikereket arattak.

Tovább
0

Így kell BAR-Hondát építeni otthon



Számos módja van annak, hogyan lehet hozzájutni egy Forma-1-es autóhoz: lehet tervezni és építeni, ahogyan a csapatok csinálják, lehet venni páréves konstrukciókat, ahogyan a dúsgazdag fanok csinálják, s egy megszállott brit rajongónak köszönhetően most már azt is tudjuk, hogy össze nem illő, de beszerezhető komponensekből is lehet eszkábálni egyet.

Tovább
1

Sauber-szintű dobásra készül a Toro Rosso?



James Key, az ősszel igazolt új technikai igazgató lehet a Toro Rosso jövőbeli sikereinek letéteményese - véli a Red Bull-junioregylet kötelékét erősítő Daniel Ricciardo, aki úgy érzi: a brit szakember érkezése már az évad utolsó harmadában is éreztette hatását, 2013-ban pedig még többet tesz majd hozzá a csapat teljesítményéhez

Tovább
0

Rosberg egy bika hátáról kíván kellemes ünnepeket - videó



Nico Rosberg a leginkább meghökkentő, Bernie Ecclestone pedig a legszellemesebb ünnepi üdvözletet mondhatja magáénak a Forma-1 világában.

Tovább
0

Két szabad volán, vagy három?



Roman Grosjean, a Bajnokok Tornájának friss győztese a Lotusnál, a korábbi tesztpilóta Max Chilton a Marussiánál kapott szerződést 2013-ra, éppen úgy, ahogyan arra számítani lehetett. Két hely még mindig kiadó - vagy három?

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek