Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Exkluzív: csapatfőnökök a Mercedes-Pirelli svindliről



Bár sokan az egész hétvégén át tartó Mercedes-dominancia és a pole pozíció ellenére is szkeptikusak voltak azzal kapcsolatban, hogy a csillagos egylet megnyerheti-e a Monacói Nagydíjat, Nico Rosberg mégis megcsinálta. Édesapja, Keke hercegségbeli győzelme után 30 évvel győzött, az öröm mégsem lehet teljes, ugyanis órákkal a futam előtt kiderült: a Mercedes megszegte a teszttilalmat, mégpedig a Pirellivel köttetett valamiféle titkos paktum keretein belül…

Tovább
0

Dühös az FIA-ra a kirúgott F1-főorvos



Háborog az F1 kirúgott főorvosa: Gary Hartstein a Twitteren, csípős hangvételű üzenetkben kürtölte világgá, hogy indoklást vár a Nemzetközi Automobil Szövetségtől (FIA) menesztésével kapcsolatban.

Tovább
0

Vettel átvette a vb-trófeát Isztambulban



Monaco, Újdelhi, Isztambul: Sebastian Vettel számára a három helyszín nem csak azért kedves, mert nyert már ott Forma-1-es nagydíjakat, hanem immáron azért is, mert a három város mindegyikéből távozhatott világbajnoki trófeával.

Tovább
0

Miért lett öngól a Ferrari akciója?



Az addig oké, hogy Sao Paulóból sokáig tart az út hazáig és a repülőgépen nincs internet, meg az is, hogy a szezonzáró bulit követő macskajaj nem múlik el egyhamar, de ettől azért többet vártunk a Ferraritól. Az elveszített vb-cím után újabb, simán elkerülhető baklövést követtek el: mi folyhat Maranellóban, ha felültek egy olyan ügynek, amelyet a rajongók és az olasz-spanyol sajtó generált, ráadásul akkor, amikor már kiderült, hogy nincs is értelme?

Tovább
0

Hoz-e gyártói inváziót a turbós Forma-1?



Lehet, hogy Bernie Ecclestone hisztizik a 2014-ben bevezetésre kerülő új motorformula miatt, de minden jel arra utal, hogy a váltással elérhető az FIA által eredetileg kitűzött cél. A szövetség új gyártók felbukkanását remélte a motorszabályok módosításától, márpedig a jelek szerint egyre több helyen kacérkodnak az F1-es szerepvállalást gondolatával.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek