Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Nem készül a Forma-1-be a Dacia



Mosolyfakasztó pletyka terjedt el múlt héten a külföldi Forma-1-es sajtóban, mégpedig az, hogy az FIA decemberi csapattoborzó felhívására egy román formáció is jelentkezett, amely a Dacia égisze alatt szállna harcba. A márka cáfolja a szerepvállalással kapcsolatos híresztelést.

Tovább
1

Vettel átvette a vb-trófeát



Péntek este Párizsban, Luc Besson rendező híres filmstúdiójában, a Cité du Cinemában tartották a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) éves díjkiosztó gáláját, ahol Sebastian Vettel negyedszer vehette át a Forma-1-es vb-címért járó trófeát. Az első ízben odaítélt "Az év személyisége" díjat is egy korábbi F1-es pilóta kapta meg.

Tovább
0

Rajongókat szavaztat az év pillanatáról az FIA



Sokszor éri az a vád a Nemzetközi Automobil Szövetséget (FIA), hogy fittyet hány a rajongók véleményére, de a jelek szerint a Forma-1 és más autósport-szériák irányító testülete változtatni kíván ezen. Az idei évtől például kikérik a rajongók véleményét arról, hogy melyik volt a versenyévad legszebb pillanata.

Tovább
0

Egy félreértés miatt került Vettel elé a tűzoltók autója



Emlékezetes marad a Koreai Nagydíj 37. köre: ekkor hajtott pályára, Sebastian Vettel Red Bullja elé a tűzoltóbrigád terepjárója, amely Charlie Whiting versenyigazgató állásfoglalása szerint egy félreértés következtében keveredett oda.

Tovább
1

Jean Todt is itt lesz a Magyar Nagydíjon



Jean Todt, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke ritkán tűnik fel Forma-1-es futamokon, Budapestre mégis eljön, ugyanis a Magyar Nagydíj hétvégéjén zajlik majd az európai autóklubok értekezlete - árulta el egy interjúban a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnöke, Gyulay Zsolt.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek