Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Dúl a benzinháború a Forma-1-ben



Ezerszer hallottuk már idén, hogy mostantól minden eddiginél nagyobb a jelentősége annak, hogy milyen üzemanyagot tankolnak a Forma-1-es istállók a versenyautókba. Mint arra Guy Lovett, a Shell Forma-1-es technikai menedzsere az F+1 Blognak rávilágított: az új előírások nemcsak a versenyautók tervezőit állították komoly próba elé, hanem az üzem- és kenőanyag gyártókat is.

Tovább
0

Augusztusban jelentik be a Haas-Ferrari együttműködést



Már a jövő hónapban hivatalossá válik, hogy a Forma-1-be 2016-ban megérkező új amerikai formáció, a Haas Formula a Ferrarival lép technológiai szövetségre. Erre a különítmény szervezésével megbízott szakember, Günther Steiner tett félreérthetetlen célzást az F+1 Blognak.

Tovább
0

Vagyonért cserélt gazdát a Rush-ban látott Ferrari-replika



44 ezer dollárért, azaz nagyjából 10 millió forintért cserélt gazdát múlt pénteken a Ferrari 312T típusjelű Forma-1-es versenyautójának replikája, amelyet a Rush - Hajsza a győzelemért című film forgatása során használtak.

Tovább
1

Alonsót dollárkötegekkel kell marasztalnia a Ferrarinak?



Fernando Alonso spielbergi kifakadása után újra napirenden van a tavaly is sokszor hallott pletyka, amely szerint a spanyol végleg megelégelte a Ferrari botladozását és igyekszik kifarolni a 2016 végéig szóló szerződésből. Az olaszok persze semmiképp nem szeretnék elveszíteni a kétszeres vb-elsőt…

Tovább
0

Räikkönen már a Ferrari volánja mögött is szundikál?



Számos legenda terjeng azzal kapcsolatban, hogy Kimi Räikkönent karrierje első Forma-1-es nagydíja előtt néhány perccel nem találták a Sauber garázsában, mert valahol épp szundikált. Múlt hétvégén, Goodwoodban hasonlóval rukkolt elő a finn, aki a jelek szerint azóta már megtanulta, hogyan kell az F1-es versenygép pilótafülkéjében durmolni.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek